Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
MSDNAA keretében professionalt kaptok abból nem találtam letölthető verziót, itt van a 90 napos enterprise változat, de ez szvsz nem fogja elfogadni a kulcsot. Ha jól értelmezem, akkor innen le lehet tölteni a telepítőkészletet, de az meg nem bootolható, azaz oprendszer alól kell feltelepíteni. Alaplapcserénél vagy kiírja, hogy aktiváld újra a terméket, ilyenkor csak meg kell adni újra a reg kulcsot (ha azt írja, hogy ez már aktiválva van, akkor rá kell csörögni a supportra és megoldják, mondani kell, hogy alaplapcsere volt, bár ez nem oem-es verzió szóval nem hiszem, hogy ilyen gond lenne vele), vagy nem fog szólni semmit a w7.
-
dudasj
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Az iskolai ip cím tartományok be vannak rakva a campus letöltőközpontjánál, így talán célszerű valamelyik (pl. ahonnan van) egyetem vagy főiskola számítógépterméből, könyvtárából tenni ezt.
- A Campus licencet nem kell aktiválni, felmegy és készen van.
Én a mai napig nem értem, mi értelme crackelni a win-t...
-
Livius
őstag
válasz
hoffman_
üzenetére
Akárhonnan beszerzett (nem OEM) telepítővel tudod telepíteni azt a serial-t, és aktiválja is. 32 és 64 re is használható majd. Ha alaplapot cserélsz nincs gáz, majd újra telepíted, valószínű még több tíz ezer hallgató kapja meg a tisztaszoftvertől azt a win7 kulcsot, szóval bőven van lehetőség aktiválgatni.
Aktív témák
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD++ 120Hz OLED 3év Prémium GAR
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest