Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Igen a fájlok visszaállítására figyelni kell, ezért nincs semmi fontos nekem a c meghajtón, csak a rendszer, meg a programok. A többi meghajtón meg ki van kapcsolva, szóval ott nem tud bezavarni.
"Nálam pusztán a helyet foglalja feleslegesen"
Ma már ez nem szempont, szerintem. Ha merevlemezről beszélünk persze, nem pedig ssd-ről. 12K egy 1TB-os merevlemez, meg egyébként is szabályozható, hogy mennyit foglaljon le.
"Főleg kezdőknek kifejezetten javasolt a bekapcsolva tartása."
Jaja, átlagusernek ne mondjuk, hogy kapcsolja ki, mert majd jó lesz neki. Arról nem is beszélve, hogy magától még backupot sem fog csinálni semmiről. (Rendszergazda/hozzáértőbb illető: Lehet formázni a c-t? User: Lehet, persze. Kis idő múlva: User: Hol vannak a dokumentumai, képeim, xy játékoknak a mentése, stb...
) Na ezért nézek én át minden rendszermerevlemezt mielőtt bármit csinálnék rajta."plusz felesleges írási műveleteket végez alkalmanként"
24 óránként egyszer, vagy a gép bekapcsolásakor, meg némely program telepítésekor vagy fontosabb rendszerfrissítésnél. Inkább az alapértelmezett ütemezése az, ami érdekes.
Aktív témák
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Na ezért nézek én át minden rendszermerevlemezt mielőtt bármit csinálnék rajta.