- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Aktív témák
-
Goodman
tag
eh, windowson botot... az olyan is lesz, mar bocs :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mármint le lehet tölteni?
(Vagy le KELL törölni, hogy tudjak regisztáli? Ezt nem tűnik valószínűnek... :) ) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na mert a ''Vezérlőpult -> Felügeleti eszközök -> Szolgáltatások''-at megtaláltam, gondolom itt lehet ezt beállítani. Csak ugye abban sem vagyok biztos, hogy ez a Sevice-mód erre való-e. Mindenesetre az előbi helyen NEM LEHET HOZZÁADNI! Módosítani, törölni, azt igen, de hozzáadni NEM! Tiszta szívás.
Igazából egy IRCs Botot szeretnék futtatni (és így van az EXE-nek command line paramétere is...) a suli gépén, de a rendszergazda sem tudja, hogy hogy kell kezelni és hogy mire való a Service-mód :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell Windows 2000 Server alatt programokat úgy futtatni, hogy azok akkor is fussanak, amikor már kijelentkeztem? Ha jól tudom, ez a Service mód. És ha ez az, akkor hogyan lehet ehhez a ''Service-listához'' egy új programot hozzáadni? pl. ''C:Program FilesFTPftp.exe -allowupload''? Természetesen rendszergazdaként bejelentkezve... :)
(Ne kérdezzétek ez milyen FTP program, csak kitaláltam.)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest