Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Sajna nincs igazad! Én az 2.0!! verziótól követem. Nagyjából 93'-óta(akkor került hozzám az első 3db floppyn
) Onnantól mindet használtam! Most azt mondod semmi nem változott? Nos ez szimplán nem igaz! Hol a startmenü? Nem egyből az jön fel hanem egy csomó olyan sz@r amit nagyjából soha nem használok. De ha letakarítom akkor sem jön fel a normál startmenü hanem még kattogtatni kell hozzá. Biztosan kevés egér fogyott az USA-ban és tettek bele pár kanyart, hogy több kattintás=gyorsabb elhasználódás. Mert ami egyszerű azt meg kell bonyolítani mert az MS "úgy gondolja ez így jó lesz"!
Kicsit szar de nektek jó
Ezen nincs mit védeni. Két napja faragom, hogy használható legyen és még mindig sokkal több munka használni mint az előzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Onnantól mindet használtam! Most azt mondod semmi nem változott? Nos ez szimplán nem igaz! Hol a startmenü? Nem egyből az jön fel hanem egy csomó olyan sz@r amit nagyjából soha nem használok. De ha letakarítom akkor sem jön fel a normál startmenü hanem még kattogtatni kell hozzá. Biztosan kevés egér fogyott az USA-ban és tettek bele pár kanyart, hogy több kattintás=gyorsabb elhasználódás. Mert ami egyszerű azt meg kell bonyolítani mert az MS "úgy gondolja ez így jó lesz"!
Ezen nincs mit védeni. Két napja faragom, hogy használható legyen és még mindig sokkal több munka használni mint az előzőt.