Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
Mire megjenik hivatalosan 100% hogy lesz itt még finomitás bőven
Ha az MS azt akarja hogy használják is majd az emberek az új rendszert akkor nem lesz más választása. Az emberek döntő többsége nem fog egy oprendszer miatt se új gépet venni(se Tpm chipet, mivel azt se tudják mi az és ez a megjelenésre se fog máshogy lenni).Skylake. Átlagos emberi aggyal illetve hozzáállással gondolkozz most. Bizony az átlag felhasználó van többségben az otthoni használatnál, nem olyanok mint én meg te aki ért is hozzá.
-
-Skylake-
addikt
Megkerdezhetem, hogy miert "vicc" , ha egy fel ev mulva megjeleno software nem tamogat egy akkor mar majdnem 6 eves hardwaret ? Szerintem ebbe semmi vicc nincsen, olyan mintha Galaxy S7-en sirnal, hogy nem kap android 13-at... Ha en fejlesztenem, lehet a 8 se kapna supportot. Halal egyszeru a keplet : ha kell up to date sw, vegyel up to date hw-t. Ennyire egyszeru.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha az MS azt akarja hogy használják is majd az emberek az új rendszert akkor nem lesz más választása. Az emberek döntő többsége nem fog egy oprendszer miatt se új gépet venni(se Tpm chipet, mivel azt se tudják mi az és ez a megjelenésre se fog máshogy lenni).