Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dumi86
senior tag
Mire megjenik hivatalosan 100% hogy lesz itt még finomitás bőven
Ha az MS azt akarja hogy használják is majd az emberek az új rendszert akkor nem lesz más választása. Az emberek döntő többsége nem fog egy oprendszer miatt se új gépet venni(se Tpm chipet, mivel azt se tudják mi az és ez a megjelenésre se fog máshogy lenni).Skylake. Átlagos emberi aggyal illetve hozzáállással gondolkozz most. Bizony az átlag felhasználó van többségben az otthoni használatnál, nem olyanok mint én meg te aki ért is hozzá.
-
-Skylake-
addikt
Megkerdezhetem, hogy miert "vicc" , ha egy fel ev mulva megjeleno software nem tamogat egy akkor mar majdnem 6 eves hardwaret ? Szerintem ebbe semmi vicc nincsen, olyan mintha Galaxy S7-en sirnal, hogy nem kap android 13-at... Ha en fejlesztenem, lehet a 8 se kapna supportot. Halal egyszeru a keplet : ha kell up to date sw, vegyel up to date hw-t. Ennyire egyszeru.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha az MS azt akarja hogy használják is majd az emberek az új rendszert akkor nem lesz más választása. Az emberek döntő többsége nem fog egy oprendszer miatt se új gépet venni(se Tpm chipet, mivel azt se tudják mi az és ez a megjelenésre se fog máshogy lenni).