- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Doky586 #25003 üzenetére
Kérhetek rá egy tippet, hogy az merre van? Nem ismerem még annyira a 11-et. A titkosításra kotorva megtaláltam a bitlocker-hez vezető elérési utat, de hogy másutt milyen részek tartoznak hozzá, ez még nekem nem megy olajozottan.
Az MS fiók szintén kusza. Anno aktiváltam a win10-et egy kulcsról, ami elvileg hozzá van kötve egy loginhoz. Most pedig felküldtem a 11-et egy másik partícióra, ahol egy másik acc-ot használtam, mert azt olvastam, másik kell hozzá, és nem akartam login blokkot kapni (win 10 topikban ott a sztori a kísérletezésről). Szóval lépek be 11 alá egy kulcs-mentes loginnal, de a win aktiválva van. Hogy kihez tartozik ilyenkor a titkosítás, azt egy kicsit mókásnak találom. De remélem ezt nem kell majd kibogoznom, miután a titkosítást kiiktattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini PC
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Synology NAS
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Spórolós topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Turbózd fel a gèped,most!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest