Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geth

veterán

válasz tpotyka #15506 üzenetére

1. Nincs félreértés, kipróbáltam, itt kapcsoltam ki az ablak minimalizálás/maximaliizálás animációt:
    Settings | System | Advanced system settings | Avanced fül | Performance alatt Settings... gomb | Visual Effects fül | Custom:, ahol "Animate windows when minimizing and maximizing"
    Teljesen jól működik, ha ki van kapcsolva, akkor az ablakok instant mennek le a tálcára, ha be van kapcsolva, akkor egy nagyon rövid de sima animáció keretében történik mindez (ekkor sem ablakonként, hanem egyszerre), másik irányba ugyanez.
    2. AutoCAD mellett nem teszteltem, maradjunk annyiban, hogy ha csak az AutoCAD csinálja, akkor nálam itt véget ért a történet (happy end). Annyi szoftver használ már pl. hardveres gyorsítást, variable refresh rate-t, stb, hogy ha így nem találkoztam soha ezzel a tünettel, simán elkönyvelem a "featuret" működőnek.
    3. Amit a Dell kiad, azok a WU-ban landolnak (max. később), tehát ugyanaz megy fel. A "generic" komponensekhez (pl. Intel MEI, RST, WiFi; Realtek NIC) természetesen továbbra is az azt gyártótól szerzem be. A történetből csak az ilyen support assisstant és társai maradnak ki, nekem ezek még nem hoztak semmit, így nem kerülnek fel.
    A serial number egy dolog, a legvégén úgyis csak az számít, hogy az adott eszköznek mi a hardver azonosítója (pl. VEN_ID / DEV_ID), és hogy ahhoz passzol-e a driver (.inf). Ha igen, akkor jó, ha nem, akkor nem (ez alapján dobálja fel WU is a drivereket).

Új hozzászólás Aktív témák