Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
tpotyka
üzenetére
1. Nincs félreértés, kipróbáltam, itt kapcsoltam ki az ablak minimalizálás/maximaliizálás animációt:
Settings | System | Advanced system settings | Avanced fül | Performance alatt Settings... gomb | Visual Effects fül | Custom:, ahol "Animate windows when minimizing and maximizing"
Teljesen jól működik, ha ki van kapcsolva, akkor az ablakok instant mennek le a tálcára, ha be van kapcsolva, akkor egy nagyon rövid de sima animáció keretében történik mindez (ekkor sem ablakonként, hanem egyszerre), másik irányba ugyanez.
2. AutoCAD mellett nem teszteltem, maradjunk annyiban, hogy ha csak az AutoCAD csinálja, akkor nálam itt véget ért a történet (happy end). Annyi szoftver használ már pl. hardveres gyorsítást, variable refresh rate-t, stb, hogy ha így nem találkoztam soha ezzel a tünettel, simán elkönyvelem a "featuret" működőnek.
3. Amit a Dell kiad, azok a WU-ban landolnak (max. később), tehát ugyanaz megy fel. A "generic" komponensekhez (pl. Intel MEI, RST, WiFi; Realtek NIC) természetesen továbbra is az azt gyártótól szerzem be. A történetből csak az ilyen support assisstant és társai maradnak ki, nekem ezek még nem hoztak semmit, így nem kerülnek fel.
A serial number egy dolog, a legvégén úgyis csak az számít, hogy az adott eszköznek mi a hardver azonosítója (pl. VEN_ID / DEV_ID), és hogy ahhoz passzol-e a driver (.inf). Ha igen, akkor jó, ha nem, akkor nem (ez alapján dobálja fel WU is a drivereket).
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest