- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nézd, ez ízlés kérdése szerintem. Amikor Win XP-t használtam évekig, akkor az állt kézre, és utána átallni Win 7-re nem volt nehéz, mert nem volt akkora a különbség. Win 7-ről Win 10-re átszokni már nehezebb volt, de aztán rájöttem hogy lehet jól testre szabni a Win 10 Start Menüjét, meg az almenüjeit, és utána már az is kézre állt. Sokáig használtam, és megszoktam azt is.
Most a Win 11 megint nagy ugrás, nehéz átállni rá, viszont ha lehetne testre szabni, akkor ez se lenne gond. A nagy bajom hogy szinte semmit nem lehet állítani rajta. Sikerült olyan faék egyszerűre megcsinálni, ami kb. semmire se jó. Se nem áll kézre, se nem tetszetős, se nem használható. Szerintem a Win 11 Start Menüje egy kalap sz*r a Win 10-éhez képest. Legalább a lehetőséget meghagyhatták volna, hogy az ember válasszon melyik stílust szeretné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest