Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
safi74
csendes tag
Sziasztok. Hozzáértőt kérdeznék. Tegnap procit cseréltem a gépbe win11 alatt. Egy ryzen 2700 helyett egy 300ge-t dobtam volna a masinába és a rx5500xt is kijött volna,csak akadt egy kis probléma. A csere megtörtént ,de első induláskor a bios nem látta a nvme ssd-t(not present üzenet). Áttettem a laposba a meghajtót, ott jó volt. A lapos meghajtóját bedobtam a masinába és az is jó. A win titkosította a meghajtót ,úgy , hogy még a biosban sem látszódik? Ez így nagyon durva. Kérdésem, hogyan tudom megoldani a proci cserét új telepítés nélkül? Vagy ez már ilyen lesz és nyugodjak bele( microsoft ennyire köti a swt a hw-hez)? Egy win11 telepítés után kukázható a meghajtó,mert mást nem lehet rá telepíteni (mert a bios sem látja)? Köszönöm a választ. Üdv : Bálint
ui: most a helyreállított (2700+5500xt) gépen írok, tehát nem hw-es a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest