Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
Ok, lemondtam róla, de nem ezek miatt! Hanem mert pl. a .webm képformátumot nem jeleníti meg rendesen. A többi szokásossal (jpg, jpeg, bmp, png) nincs gondja és szerintem a mai napig nagyon jó minőségben jeleníti meg őket és ehhez hozzá jön a szép, egyszerű és könnyen kezelhető felülete (mennyi mindent sírunk még vissza most is a Win 7-es időkből, ugye?). Nomost a Win 10-11-es "Photos" app, minden csak nem ez. A képminősége rendben van, de a kezelhetősége egyáltalán nem ésszerű. Ez egy teljesen különálló "kép szortírozó" app-nak képzeli magát és a szerint is viselkedik. Ha ezt állítom be "default"-nak pl. a jpg file-okhoz, akkor, mikor csak simán a Total Commander-ből kikattintok egy képet, akkor még csak léptetni sem lehet benne előre/hátra, csak úgy, ha a az adott mappát eleve a Photos-ban nyitottam meg. Egy nagyon elfuserált koncepció, egyáltalán nem praktikus. De még sorolhatnám a hiányosságait. Teljesen más az app alap koncepciója, mint a Windows Photo Viewer-nek volt.
No de mind1, amit én eddig a legjobban találtam az a FastStone MaxView erre a célra. Minden formátumot rendesen jelenít meg és a "kezelhetőségét" is az igényeimnek megfelelően testre lehetett szabni (pl. itt jönnek be az olyan dolgok, amik ebből a "Photos"-ból abszolúte hiányoznak, kb. nulla testreszabhatósággal, kezelhetőséggel). Így az asszociációkat már beállítva gyak. ugyan úgy "kikattintósan" működik, mint a WPV és a Zoom, előre/hátra léptetés, stb. még talán jobb is benne, amikben mega "Photos" totál elhasal, mert az nem egy "képnézegető", hanem egy "kép gyűjteményeskedő" applikáció elsősorban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Szólánc.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest