Hirdetés

Aktív témák

• fauv

őstag

Sziasztok!

Lenne egy nagy problémám:
    Szeretnék egy vpn szervert üzemeltetni Windows 7-ről.
    Sajnos azon kívül hogy letöltöm és felrakom az openvpn-t nem nagyon tudtam haladni vele.
    Célom a következő:
    Egyik itthoni gépen futtatott openvpn szerverhez szeretnék kapcsolódni egy http proxy mögül.

Azért szeretném windows 7-ről futtatni, mert itthon leginkább windows 7-et használ mindenki.

Próbálkoztam linuxon is, amivel egész jól előrehaladtam, de még nincsen kész, de sajnos mint mondtam windows-on kellene megcsinálnom, de foggalmam sincsen hogyan álljak neki.

Kérem a kedves hozzászólókat, hogy úgy írjanak, hogy egy kezdővel van dolguk, tehát megkérném hogy szépen értelmesen, írják le nekem, hogy mit is kell csinálni.
    Angol linkeket kérem mellőzzétek, mert nem tudok angolul, csak silabizálni tudok.
    Remélem, hogy itt választ kapok a kérdésemre, már elég régóta szívok vele (több napja bújom a netet miatta).

Ami eddig van:
    Adott egy gép amin fel van telepítve egy openvpn program, ami router mögött, van de az 1723-as port át van irányítva erre a gépre.
    Adott egy másik gép amin openvpn szintén fent van csak csatlakozni kellene a szerverhez, proxy mögül.

Előre is köszönöm!

Aktív témák