Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tsyl
aktív tag
Én mindenek előtt néznék egy alapos memória tesztet.
Továbbá csökkentett módban előjön-e ez a jelenség? ez is kérdés.
Én kb. 2 hónapig kínlódtam nem rég, mert nekem is jöttek memória címzés hibák és érdekes lefagyások...vincsi halál lett belőle. No gondoltam megoldódott a dolog, de nem volt ilyen egyszerű.
Mikor kicseréltem és újra install volt az első napon tökéletesnek tünt minden, ám második nap indexelési hiba, majd megint memória olvasás/írás gondok és ráadásul a HDD Sentinel szerint is napok múlva tragikusan kezdett zuhanni a kondíció. Cseréltem HDD kábelt, Memóriát és Vga-t is kértem kölcsön, de a jelenség kiszámíthatatlanul előjött.
A megoldás és a ludas végül is a tápegység volt. Mint kiderült az okozta a lefagyásokat az gyilkolta le a vinyómat is, csoda, hogy az alaplap kibírta.
3. hete hogy újat vettem és azóta tökéletes minden semmi gondom nincs.
Szóval eléggé idegbe van az ember, amikor elkezd "hülyülni" a gép.
Ha lehetőséged van kölcsönkérni egy tápot szerintem nálad is megérne egy próbát, már csak azért is, hogy felesleges kiadásoktól megkiméld magad.
Nálam ez volt a hunyó, de nálad míg végig nem néztél mindent, addig szerintem lehetetlen megoldást találni a jelenségre.Ja és utólag jutott eszembe: Első lépésként a csatlakozókat is ellenőrizném, hogy nem-e lazultak ki, (akár alaplapnál, vincsinél stb.) mert ezek is okoztak már anno kellemetlen jelenségeket. Ha túl könnyen jár valamelyik, érdemes kicsit a kis "fémhüvely" rész egy csavarhúzóval összébb nyomni. Sata-nál is megnézni nem e lazult ki, normálisan a helyén van-e.
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest