Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hát ez nem fog menni. Egyik NT alapú windowson sem megy az ASUS Live, ezért adják az ASUS DigitalVCR nevü progit az újabb kártyáikhoz. Az elvileg megy 2000 alatt és XP alatt is. Persze nekem eddig még csak egyszer sikerült elindítanom, egyébként állandóan fagy/kilép/hiányol valamit (nem támogatja csak a V6800 utáni kártyákat - lehet, hogy 6600, de az biztos, hogy csak a GeForceosokhoz jó). A megoldás valami más program 2000 alá a TV nézéshez, felvenni 2000 alatt úgy sem nagyon lehet (csak szórja a képeket). Én ezért is hagytam fent a Me-t az XP mellett.
-
MrSummer
aktív tag
link kéne
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged