- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DNReNTi
őstag
"kizártnak tartom, hogy 5,73px-et láttál"
Rossz hírem van. Ha megnézed egy devtool-al néhány elem boxmodel-jét, simán lehet, sőt nem ritka, hogy nem kerek px szám jön ki egy egy tulajdonságnál. Csak hogy egy kézre eső példát mondjak: ennek a fórumnak FHD-n 150% zoom-on, a #page elemének 139.333px oldalmargója van.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
Személyes tapasztalatom nekem sincs parallax oldal beoptimalizálásával, de szerintem azon kívül amit te leírtál nem is igazán tudsz mit tenni. Csak egy ötlet (de lehet teljesen okafogyott hülyeség): megpróbálhatod a tartalmi blokkoknak megfelelően változtatni a title, description és keywords metaadatokat, és ezekre az oldalon belüli horgonyokkal (#) hivatkozni. Ezeket érdemes beletenni a sitemap.xml-be, hogy akár a keresőmotor egyből - teszem azt - a "kapcsolat" blokkra irányítson. Ezen kívül még ajánlom a google webmaster tools-t, szépen be lehet vele parse-olni az oldalt, megadni mi micsoda.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz pityaa23 #12488 üzenetére
Nézőpont kérdése. Szerintem elég. Végül is nem rossz órabér. De...
...Másik kérdés, hogy ki az aki elvállalja, és ez már nem anyagi kérdés. Én biztos nem vállalnám el, akkor se ha 30 ezret ajánl valaki, mert mi van ha nem sikerül. Elég súlyos lebőgés. És most nem arról van szó, hogy nem bízom a tudásomban (ami persze közel sem tökéletes), hanem arról, hogy fogalmam nincs mit fognak kérni. Az oktató azt kéri, amit ő lead. Na most ez sokszor köszönőviszonyban sincs azzal, amit amúgy a gyakorlatban használunk. Na de nem bonyolítom, lényeg, hogy sikerült.
-
DNReNTi
őstag
"Ez nálunk a főiskolán több különböző tárgy volt (külön html / css, js, db, szerver, keretrendszerek .. stb)"
Mi fajta iskolába jártál te, hogy ilyeneket oktattak? Nálunk (Miskóci Egyetem) kimerült az egész ezer éves HTML "tananyagban" (kajak <font> tag meg hasonlók, CSS hírből se), ezen kívül vont C meg Java, utóbbit már párhuzamba lehet hozni modern webes technológiákkal, de annyira alap szintű volt az oktatás, hogy elképesztő. Persze a vizsgán kisz*pott mindenki. Sikerült is megutálnom a Java-t egy életre. Adatbázisokhoz, mondjuk felhasználható az adatstruktúrák nevű csoda. Ezzel, azt hiszem össze is foglaltam az összes hasznos dolgot, amit egyetemen tanultam.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
-
DNReNTi
őstag
+1 a WP-nek. Van hozzá annyi plugin, hogy szerintem is talán az a legegyszerűbb. Használni se egy ördöglakat. Bár akkor meg már ugyan ott vagyunk, hogy miért nem a phpBB ami ugye kimondottan fórum motor.
-
DNReNTi
őstag
válasz Sk8erPeter #12441 üzenetére
"Hát ez mi, ha nem elavult és OCSMÁNY?"
Nézd a jó oldalát. Kontrasztos, jól olvasható és responsive!but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz Sk8erPeter #12410 üzenetére
"sokan mintha tartanának attól, hogy az adatbázisszerverrel végeztessenek el bizonyos feladatokat"
Abszolút így van. Magamból indulok ki, én is inkább ide-oda dobáltam az adatokat, amit amúgy egy saját SQL függvénnyel, eljárással sokkal gyorsabban meg lehetett volna oldani. Ma már amit csak lehet az adatbázisszerver intéz, a php - tudom hogy nem csak php létezik - tehát a php csak a paramétereket küldi és az eredményt fogadja.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
Jó hát ki lehet így sarkítani, és persze jogos is, de a helyzeten nem változtat jelentősen. Abban igazad van, hogy relevánsabb lett volna, ha mondjuk 5 verzióig visszaellenőrzik. Szvsz, akkor is hasonlóan siralmas lenne a helyzet. Számomra talán a legmegdöbbentőbb: a Joomla a legnépszerűbb CMS. Hát ezen végem van.
Szerk:
(#12399) biker
Mondjuk ez k*rva nagy kapufa. Nem is néztem.[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
SEOceros - itt az első Nagy Magyar Webaudit 130 ezer hazai weboldal elemzésével!
A végén vannak a megdöbbentő adatok.
Kedvcsinálónak: "W3C validitás hiba: a weboldalak 92,83%-a esetében"
Vér Istvánnak megy a bolt.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
A hidden input-al óvatosan. Nem kell hozzá doktori diploma, hogy valaki átírja az adatokat és te az küldd tovább. Ha érzékeny adatokról van szó (már pedig mi másért lenne rejtett), akkor inkább session-ben add tovább, felhasználás után pedig dobd el. A data attribútummal megint ugyan ez a helyzet.
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #12338 üzenetére
Fakír.
Egyébként a cikk nem alaptalan, én is észreveszem magamon néha, hogy elbutulok, alap dolgok nem jutnak eszembe. Példát inkább nem írok, nem égetem magam.
Ja meg ha mán itt tartunk:
Pár sor alapján megírja a teljes programot a DARPA új szoftvere[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz Sk8erPeter #12314 üzenetére
Végülis, működik oszt' jó.
Egyébként egyetértek, egy komoly frissítés ráférne. Na de nem olyan mint a hardverapo-ra, mer' attól a régi jobb volt. Szvsz.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz Carasc0 #12308 üzenetére
Én angolul sorozatokból, filmekből és persze a szakmai fórumokon tanultam meg, korábban a játékok is sokat számítottak szerintem. Nyelvvizsgán nevetve mentem át, úgy, hogy nem készültem rá. Hozzá tartozik, hogy középsuliban gyengekettes kategória voltam angolból. Szerintem a nyelvet rosszul tanítják. Én a mai napig nem tudom az angol nyelv szabályait, de tudom, mit hogy használnak, mert "megszoktam".
-
DNReNTi
őstag
A Dw mér IDE? Azé' ahhoz elég butácska program. Arra viszont jó, hogy kezdőként megkapj egy pár alap HTML kódot CSS-el, így nem neked kell "kitalálnod", hanem előtted van, ahogy átírogatod úgy meg is tanulod. Mán' jobb esetben. Nem azt mondom megvan a romantikája annak amit Jim-Y ír a 3. pontban, mi is így tanultuk. Tök vagány volt, meg lapon vizsgázni nem gépen. El is ment a kedvem egy életre a Java-tól. Szerintem kezdeni ideális választás a Dw. Aranyközépút. Könnyen használható. Nem túl puritán, nem is túl komplex. Megjegyzem: én is még anno, a hobbi korszakban használtam utoljára.
-
DNReNTi
őstag
Mán' akkor inkább a Dw. Abban legalább van vagy 10-15 template, gyakorlatilag 5 kattintás egy pár oldalas oldal vázát összedobni, aztán át lehet irkálni. Vagyis vagy 5 éve még így volt. A Notepad++ igazi fakíroknak való.
-
DNReNTi
őstag
Frontend fejlesztés level 80: [ohdeergames] weboldal.
-
DNReNTi
őstag
Egy korábbi problémára: A Chrome kitölti a form mezőket autocomplete="off" ellenére is, meglett a megoldás. A rohadék, azt figyeli, hogy egy korábban már kitöltött password típusú mező előtt van e text típusú mező. Paraszt, de működő megoldás: A "valódi" két mező közzé be kell szúrni egy hidden password-ot, az sosem lesz kitöltve, így sosem fog beleokoskodni. Hátha valakit érdekelt.
Szerk: elírás
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz VásRló #12279 üzenetére
"egy hónap alatt szerinted nem tudok megtanulni úgy programozni a weben, hogy egy profi egyedi oldalt összehozzak"
Minden rosszindulat és előítélet nélkül: nem. Mondjuk arról még nem volt szó most hol tartasz, de a nulláról egészen biztos, hogy nem.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz VásRló #12277 üzenetére
Mindkettő. Ott van például a WordPress csak hogy a legnépszerűbbet említsem. Minimális ismerettel 3 perc működésre bírni, és még 3 perc mire letöltesz hozzá egy témát, meg pár plugint, amivel kész is a weboldalad. Vagy szoktak írni egyet keretrendszerrel - mondjuk Yii - vagy anélkül a nulláról. Ez nem 6 perc hanem mondjuk 6 hét ha van 6 év gyakorlata annak aki írja.
-
DNReNTi
őstag
Szerintem ezt nem lehet általánosítani, amúgy is elég képlékeny ez a frontend-backend dolog. Persze lehet specializálódni, de PHP fronton azért valahol mindig összeér a kettő. Ha megnézed az álláshirdetéseket, annyi a különbség a frontend és a backend között, hogy a frontend-nél a HTML+CSS+JS van elől, a backend-nél meg a PHP+SQL+valami framework.
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
No lehet optimalizálni a weboldalakat, hogy internetadó kompatibilisek legyenek.
-
DNReNTi
őstag
válasz #16729600 #12214 üzenetére
Amire gondolsz az a favicon. Használata, támogatottsága és egyéb részletesek.
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #12193 üzenetére
Ha a scrolltotop-ra gondolsz akkor: ja működik. Viszont a menü nem működik: IE 9-10-11, és Firefox alatt. A visszascroll ezekben is megy (továbbá krómban, operában és szafariban is).
-
DNReNTi
őstag
válasz honda 1993 #12177 üzenetére
"Nem hiszem hogy ha tanulgatom a php-t akkor idovel csak ugy magamtol a 0-rol fel tudom epiteni."
Pedig de. Mán optimális esetben. Senki nem úgy el le programozást tanulni, hogy na akkor én most megírok egy operációs rendszert. Idővel, kitartással, és sok (SOK) gyakorlattal kialakul a megfelelő tudás hozzá.
-
DNReNTi
őstag
válasz honda 1993 #12172 üzenetére
Csak mutatóba, hogy lásd kábé mire lehet számítani: [link].
Hozzáteszem az írás több hibát is tartalmaz, elavult, meg szvsz nem is jól van felépítve, de ez szubjektív, szóval semmiképp ne használd fel, csak azért linkeltem be, hogy lásd, egy nagyon alap fórummotor elkészítése mivel járna. Elismétlem: ne ezt használd.Egyébként az első találat volt a "create php mysql forum" keresőkifejezésre.
-
DNReNTi
őstag
válasz Phvhun #12168 üzenetére
Ha engem kérdezel, max néhány nap, de nem én fogom csinálni, szóval ez irreleváns. Másik dolog ami árnyalja a képet: az ügyfél. Mindig így kezdődik, hogy csak ennyi, meg egyszerű, alap, ő is megcsinálná, de most nincs rá ideje. Aztán jön hogy még ez, még az, meg legyen öt nyelvű, ésatöbbi.
(#12169) Sk8erPeter
+1but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #12152 üzenetére
Megmondom őszintén nem értem a kérdést.
Ha arra gondolsz hogy miért van #like_button háttérszíne a h3-nak, akkor azé' mer' a #like_button alatta van a h3-nak.Egy border ezt szépen szemlélteti.
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #12114 üzenetére
Legalább van CSS. Nálunk az se vót.
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #12112 üzenetére
Jogos. Rosszul emlékeztem.
-
DNReNTi
őstag
válasz Phvhun #12109 üzenetére
Ha javasolhatok, akkor én a bitbucket + sourcetree kombót ajánlom. Ingyenesen korlátlan privát repo 10 fejlesztőig, ingyenes issue tracker, dokumentáció, és wiki a programodhoz. Jól áttekinthető, könnyen használható, nem kell parancsokkal harcolni.
-
DNReNTi
őstag
Vót má' ?
- Mit hall a vonaton utazó webmester?
- <td>.....</td> <td>.....</td> <td>.....</td> <td>.....</td>Na jóét.
-
DNReNTi
őstag
válasz Phvhun #12073 üzenetére
Igazából még mindig nem magyaráztad meg, miért hülyeség amit írtam, és ha beírom gugliba hogy "best way to redirect a domain" akkor így néhányat átfutva, épp azt dobja amit írtam. No mindegy nem vitázni akarok félre ne érts, csak simán érdekelt miért rossz, az amit írtam, és akkor többé nem használom, nem javaslom.
Ha valakinek van rá magyarázata pls kapcsolódjon be.
Egyébként webalkalmazásokat meg reklámokat gyártok.
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #11966 üzenetére
Persze h lehetseges. Lenyitas bezaras: jquery. Mentes: ajax request.
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #11862 üzenetére
Írd be a devtool konzolba Ha akkor se csinál semmit akkor a js a hibás.
-
DNReNTi
őstag
válasz Phvhun #11858 üzenetére
Az adatkezelést akkor is te vagy a céged végzi, tök mindegy hol a szerver. Mi igényeltünk, anno ingyen volt, csak ki kellett várni a papírtologatást. Most nem tudom mi a menete. Azt sem tudom egy adatkezelési nyilvántartási szám egy domain-re vonatkozik e, vagy az üzemeltető összes oldalára.
Itt minden infot megtalálsz, igényelni is itt kell.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz fordfairlane #11838 üzenetére
"Mondjuk hekkelhető."
Nyitott vagyok. Mire gondolsz?but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz Phvhun #11836 üzenetére
Nem találok megoldást... Már azt is kipróbáltam hogy a name attribútumhoz, hozzágenerálok egy random string-et, de a rohadt felismeri, hogy az egy bejelentkező ablak és kitölti... a vicc: kitölti akkor is, ha még az URL is más, meg az input name attribútumok. Egyedül akkor nem, ha megadok value-t, de akkor meg bukom a placeholdert, meg amúgy is hogy néz már ki, hogy egy szóköz van minden input-ban, és js-el kell törölgetni ha belekattint az ember... Ezt amúgy nem próbáltam még de kinézem hogy kitöltené akkor is a nyomorék. Végülis bármely esetben kitölti ha a value null. Kiégek.
-
DNReNTi
őstag
A Chrome úgy döntött többé nem támogatja az input elemeken az autocomplete attribútumot. Sőt úgy döntött még kollektíven a form elemre se használható. Sőt ha javascripttel kinullázom a value-t akkor is kitölti a rohadék. Ha pedig mondjuk berakok egy szóközt, ami belekattintásra eltűnik, akkor elfelejthetem a placeholder-t.
Kérdés: Hogyan oldhatom meg hogy ne töltse ki a beírt előzményekkel az input-okat? Kiolvastam a netet és nem találok rá megoldást.(#11830) PumpkinSeed
Pont kijött ma szóra a mester, aztán megnéztük a munkásságát.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
Megújult A weblapos "oldala "
-
DNReNTi
őstag
válasz nickrivers #11787 üzenetére
Szerintem sokkal jobb lenne ha nem privátba menne le ez a beszélgetés. Azé' van a fórum, hogy használjuk, én azt javaslom tedd fel a kérdéseidet bátran itt a topikban, biztos, hogy választ fogsz kapni, és esetleg más is tanulhat belőle.
-
DNReNTi
őstag
"bonyolult az ugyfeleknek az admin felulet"
Hű Pedig a WP-től szerintem csak bonyolultabbak vannak.
Egyedi fejlesztésű CMS Milliós bevétel, rajság.
Amúgy a Drupalt szokták itten emlegetni mint nagyon jól testre szabható rendszert, de személyes kapcsolatom még nem volt vele. Esetleg Yii? Viszonylag gyorsan le lehet benne pörgetni amit leírtál.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz Joci93 #11703 üzenetére
Pár dolog:
Kezdem azzal amiért itt mindenki ki fog herélni: mysql_ függvényeket má' nem használunk, mert halálra vannak ítélve. Helyette: mysqli vagy PDO.A karakterkódolási hiba okai lehetnek:
1. latin2 kódolás - utf8 fájlok
2. nem derül ki: a meta charset mire van beállítva?Egyébként mi indokolja, hogy latin charset-et használsz, utf8 helyett?
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz fordfairlane #11689 üzenetére
En Twitteren lattam tegnap
-
DNReNTi
őstag
true story:
(#11625) Rolly
Jelenleg abszolút nem vagyok képben hogy ki mennyi jutalékot számol fel. :/ Egyébként van ezekhez valami összehasonlító dokumentáció, én így hirtelen nem találtam semmit?but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz Sk8erPeter #11623 üzenetére
A PayPal marha jo alternativa. Csak itthon kb ezer felhasznalobol egy ismeri es hasznalja.
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #11620 üzenetére
Az otp eleg elterjedt de koltseges. Vagy 2 eve volt egy egyszeri dija + jutalek. Azota nem hasznaltam. A k&h-nak is tuti hogy van. Erdemes szetnezni mert arban nagy kulonbseg lehet. Mwjd ird meg a tapasztalatokat. Erdekel engem is.
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11617 üzenetére
a mán szupport
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11559 üzenetére
Valamelyik nap még 1 millát akartál kitokolni egy fórumtársnak. Mi lett, neked is elvitte a mixet a Barca-Atletico? (móka)
[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz PumpkinSeed #11557 üzenetére
A "Pricing" maxriszpekt.
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11547 üzenetére
Tárhelyszolgáltatónak dobj egy emailt, hátha okosat mondanak. Más ötletem nincs hirtelen.
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11545 üzenetére
Nincs az oldalban geo adatok alapján megkülönböztetés? Vagy lehet épp a szolgáltató szűr.
-
DNReNTi
őstag
válasz Sk8erPeter #11543 üzenetére
"de azért nem ártana, ha oktatási célokra használható gépen lenne valami normális fejlesztőkörnyezet, így megteremtve a normális fejlesztői feltételeket"
Hihi. Az se ártana ha normális oktatás lenne, de én még nem találkoztam olyannal aki a webfejlesztést iskolában, egyáltalán minimálisan elfogadható szinten megtanulta volna, és erről nem az egyének hanem az "oktatók" tehetettek. Nevetséges nekünk is miket tanítottak egyetemen... Rendesen sírtam mikor a beadandót csináltam mert a rossz, semmilyen szabványnak meg nem felelő kód volt a jó. Ha úgy adtam volna be a feladatot, ahogy azt egy munkához megcsináltam volna megbukok. Nevetséges. Volt ismerősöm aki 2 éves webfejlesztő iskola után eljött hogy segítenék e a szakdolgozatához szükséges kis weboldalban. Szegény gyerek két év után nem tudta hogy a css-t be lehet lineklni és azt sem hogy működik egy formban a POST. Kettő év és több százezer forint kifizetése után... Na de megint a sör beszél belőlem.
-
DNReNTi
őstag
válasz cidalain #11505 üzenetére
Csatlakozok a többiekhez. 100 alatt nálunk kapsz egy statikus weboldalt, amelynek további supportja, frissítése plusz pénz. Amit te leírtál az 500K+ és az egyedi igényekkel vidáman belenyal a bűvös hétjegyűbe. De ha mégis tudsz olyat aki ezt megfelelően prezentálja 100 alatt, kérlek linkeld, azonnal szerződök vele.
-
DNReNTi
őstag
Kódod van e?
Már vagy másfél éve nem foglalkoztam Facebook alkalmazással (szerencsére). Akkor ez még alap feladatnak számított, viszont úgy emlékeszem volt szabályváltozás és az alkalmazások nem posztolhattak automatikusan az idővonalra, csak úgy, hogy azt maga a felhasználó osztotta meg. Nem lehet hogy ez az oka?A linkelt cikk fél éves, ami a Facebooknál rengeteg idő, anno havi 1-2 alkalommal jöttek az alert-ek az alkalmazásoknál, hogy mi minden fog megváltozni. Szörnyű egy valami.
-
DNReNTi
őstag
válasz Sk8erPeter #11483 üzenetére
Köszököszi!
Én találtam egy ilyet is:
Using Bitbucket for Automated Deployments.
Épp csak belenéztem mert ezer a dolog, de ha lesz időm este, beleolvasom magam a témába, nem csináltam még ilyet.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11475 üzenetére
Utánaolvasok majd ennek, bár én BitBucket user vagyok, nem tudom ott is adott e a lehetőség. Meg mi van akkor ha egy félkész update-et feltolok, csak hogy a másik programozó lássa, be tudjon kapcsolódni, és befrissül vele az oldal is? Vagy van erre beállítás commit-onként, hogy az épp frissíthető e? Van ehhez vmi doku vagy cikk vagy vmi?
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11473 üzenetére
És miután gyökeresen módosítottad a WP és WooC forrását, hogyan tervezed őket naprakészen tartani? A WP ha nincs rendszeresen frissítve, hamar feltörés áldozatává válik. Hogy a kérdésre, kérdéssel válaszoljak: Arra gondolsz hogy a te verziód git-ről önmagát frissítené? Ilyet lehet?
(#11470) Sk8erPeter
Ez így még egyszerűbb mint én gondoltam. Szípmunka.[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz silver87 #11465 üzenetére
Megfogalmazom helyetted: tehat azt szeretned hogy valaki megcsinalja neked (helyetted) es csak ctrl c ctrl v. mar mukodik is. Amit Sk8erPeter belinkelt mar vagy 5x attol nem hiszem hogy lenne egyszerubb megoldas, es ahogy masok is irtak mar a kulcsszo: ajax.
-
DNReNTi
őstag
-
DNReNTi
őstag
Nem akarok turkálni a te és az ügyfeled zsebében, de gondolom, ha már 40-50 weboldalt üzemeltet és mindegyik profitorientált, akkor nem havi 3-4 ezer forintot hoznak az oldalak. Napi átlag 500 egyedi látogató 50 oldalon, az 25 ezer egyedi látogató egy napon. Korábban dolgoztam nagy médiacégnél, napi 25k egyedi látogatónak már van hirdetési értéke, és akkor még nem esett szó arról, hogy esetleg előfizetési lehetőségek vannak, stb. Ha az ügyfél sajnálja a pénzt arra, hogy jobb, megbízható, esetleg gyorsabb szolgáltatást kapjon, cserébe ezzel az ő szolgáltatása is megbízhatóbb, eladhatóbb, fejlődőképesebb legyen, hát akkor meg is érdemli, hogy több napos kiesései, ezzel együtt bevételkiesései legyenek, amely kieséek simán meghaladhatják, egy jobb szolgáltatás árát. Ezt most csak így leírtam, teljesen függetlenül az Azure-tól, biztos van aranyközépút, de ha az ügyfél nem akar erre áldozni, akkor megette az egészet a fene. Majd rájön.
-
DNReNTi
őstag
"ügyfél bevételének jelentős része a weboldalainak köszönhető"
"de elég drága lesz szerintem az ügyfélnek"Annyira tipikusan magyar. Bocs az offért, csak pont ilyen fukarkodáson vagyok bepörögve, erre meglátom ezt, és agyfasz. Ez olyan mintha egy fuvarozó nem tankolna a kamionba...
-
DNReNTi
őstag
válasz bicajoskema #11402 üzenetére
Jajaja.
-
DNReNTi
őstag
válasz bicajoskema #11400 üzenetére
Szerintem a legkevesebb hozzáértéssel a legkönnyebben a WP-vel boldogulsz. Joomla-t rég láttam, Drupal meg level 2, de egy kis utánaolvasással egybekötve, én a legutóbbit ajánlanám.
-
DNReNTi
őstag
Hola,
Azon gondolkoztam van e vajon keresőoptimalizálással, google szolgáltatásokkal (analytics, adwords, adsense, webmaster tools), linképítéssel, online marketinggel, facebook marketinggel kapcsolatos topik, keresgettem mindenhogyan de nem találtam. Van e szerintetek egy ilyennek létjogosultsága, azaz indítsak e egyet, vagy úgyis a kukában végezné? Ha jó lenne egy ilyen, mi lenne a megfelelő összefoglaló név ezek számára?[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz trisztan94 #11333 üzenetére
de ha root-tal (vagy admin privilégiumokkal) be vagy lépve, akkor tudsz új felhasználót hozzáadni. nem e?
-
-
DNReNTi
őstag
Persze hogy lehet. Ott valami más gubanc lesz. Nincs kikapcsolva az error_reporting? Akkor szokott ilyesmi előfordulni, ha lehal a szkript, és nem ír ki semmi hibát.
Egyébként egy halál egyszerű példa:
<div>
<?php
echo 'hellóvörld';
?>
</div>
Működik.Update:
No látom közben már meglett a válasz. Azt én el is felejtettem hogy php legyen a "php" fájl. Triviálisnak gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
DNReNTi
őstag
válasz fordfairlane #11315 üzenetére
Találtam közben egy ilyet. Elvileg ez is tartalmazza a html5shiv-et, és ha jól értem nem csak az IE-t hanem egyéb korábbi böngészőket is kiokosít, pl számukra ismeretlen css attribútumokkal. Jól értem? Esetleg ezzel van tapasztalata valakinek?
-
DNReNTi
őstag
válasz fordfairlane #11313 üzenetére
Igen, épp ezért kérdeztem, hogy képben legyek.
Ha lesz egy kis időm, jól megtesztelem majd. Thx mindenkinek.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
DNReNTi
őstag
válasz fordfairlane #11311 üzenetére
Normalize css-t használok én is, a html5 shiv-nek utána nézek és kipróbálom, köszi. Egyébként ha jól értem amit eddig csináltam nem működik rosszul, csak simán egy rossz beidegződés?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest