Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Én is azt írtam, hogy a C920-at teszteld, csak más gépen. Meg most én főleg a hangtól való elcsúszásról beszélek. Ha folyamatos az időeltolás mértéke a történést követően, és a hang is ugyanannyival tolódik, az nem gond. Én a hang sietéséről beszélek a videóhoz képest, vagy fordítva. A fókuszálást meg elmondtam. Hastáncolj közel, és nézd meg, hogy követ!
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Apple iPad mini 6 A15 (2021) 64GB karcmentes - 100%-os akku
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De jobb lenne, ha egy igazit vennél fel, mert az talán tudat alatt se fog lassítani, hogy a kamerának könnyebb legyen. Hozzáteszem, hogy amúgy az se volt gyors amit én láttam, csak gondolom, messzebbről az a mondjuk 10cm közeledés-távolodás nem jár annyi fókuszálással, mint közelebbről ugyanaz, sőt, lehet, hogy egyáltalán nem fókuszál. Egyébként szerintem mindig látni, ha fókuszál, mert úgy fókuszál, hogy homályosra fókuszál, hogy tudja, hogy nem jó irányba fókuszál, és aztán fókuszál vissza, és sokszor ha nem fókuszált volna, nem homályosodott volna el.