Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Szamomra ujdonsag hogy az EOS webcam utility tamogatja a regebbi DSLR kamerakat is, amiket nem emlitenek meg a tamogatott kamerak listajan...vagy legalabbis igy volt anno.
Epp most teszteltem EOS 550D-vel, ami nem mai kamera. Szerintem fel kell rakni hozza az EOS utility-t is, vagy ha nem is, erdemes, mert a videochat alkalmazasokban csak minimalis beallitas lehetseges. A webcam utility amugy is csak mintha driverkent viselkedne, en legalabbis nem talaltam semmilyen aktiv alkalmazast a telepitese utan. Az EOS utilityvel meg be lehet allitani tenyleg barmit, kepmodot, felbontast, akar kulon sharpness, contrast, saturacio, tone, feheregyensuly, stb., majd kilepes utan azon a beallitason marad. Igy nem kell a kamera menujeben sem maszkalni, foleg ha nehezen hozzaferheto helyen van.
Meet, Zoom mukodik, Facetime elvileg nem, legalabbis az en Mac-emen nem. Discordnal nem talaltam a listaban, de ott kulon kell valamit tweakelni. Info/video van errol a neten. Majd ranezek en is kesobb. Skype-ot nem probaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest