Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
xpcxp
tag
Na nálam az Activszirszar se jön be. Mindent kártyaolvasóval csinálok. Összesen egyszer tudtam csatlakoztatni PC-hez. Az összes fellelhető USB drivert leszedtem hozzá de mindíg hibát jelez. És ezt már több PC-n is eljátszottam vele. Csatlakoztatom , újraindítom ,megmutatom neki az inf. fált ,elfogadja és már csat lakozik is magától. Bontom a csatlakozást és onnantól sehogy nem látja. Az XP se hajlandó onnantól foglalkozni vele.
Mindegy végül is az SD-karin mobilenavigator.exe -ként bármilyen progi elindul.
Például cecmd.exe átnevezve máris hozza elő a winfost, onnantól már lehet buherálni,csak minden ON-OFF után elfelejti . A regedit -ben át lehet végül is írni hogy kilője a hatgombos menüt és helyette az explorert indítsa. Viszont valami hiba esetén nem tudnám visszaállítani az eredeti állapotába és itt a gáz.(gari ugrik ) Akinek 3. szériás a kütyü annak ez nem gáz mert az elektrodoki oldaláról leszedhető (wayteq_voice_patch.rar) -al helyre tudja állítani a
navit SD-ről.Pár fórumon néztem már hogyan próbálgatják csak kártyáról futattni a dolgokat.
Szép és jó ,de nem az igazi.Szal ha meglennének a javító fájlok akkor átlehetne minden további nélkül alakítani hogy símán a wince indúljon,de addig párszor biztosan behelna.
Valakinek ötlet ??? Szervízes ismerős ???
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest