Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ULPIUS
    őstag

Én értem.
    "Miért éleszteném fel akit lelőttem az ellenség csapatából?" - Eddig 10ből kb 8 játékos ezt csinálta. A meccs legelején (vagy nyilván később is a meccs során) a spawnpontok közelében összeálló 6 fős squadok ezzel ki vannak lőve, új season óta én speciel egyetlen 6fős squaddal se találkoztam. Eddig az volt, hogy mondjuk egy erős/ügyes squad rárontott másokra, lekaszálták őket, aztán azok kérték, hogy húzzák fel őket, és a legtöbb esetben ez meg is történt(főleg pl Ashikán)...puff máris egy 6 fős squad, aztán ment a squad hunt contract azonnal, meg a maradék player levadászása UAV-vel.
    Mostantól az van, hogy akit felhúzol annak bizalmat kell szavaznod, mivel nem válik azonnal a csapattársaddá, sőt védi a 30mp-es szabály (plusz ugye akit te őltél meg azt nem is húzhatod fel mostantól egyáltalán)
    Így a lehetőség adott, hogy egy random valakinek adsz még egy esélyt, hogy tovább játszhasson, viszont kompromisszumokkal jár. De mint írtam invite-al továbbra is azonnal össze lehet állni, 6an is akár, szóval teljesen nem szünt meg az opció. Valaki mindig ügyesebb, míg a másik épp elbukik, de aztán ez nem azt jelenti, hogy "örök harag", voice chaten mindig is meg lehetett beszélni ezeket a dolgokat dmz-ben, csak eddig gátlástanul, különösebb kommunikáció nélkül művelték ezt egyesek.
    Ettől függetlenül én sem mondom azt, hogy ez innetől egy tökéletes rendszer, de az biztos, hogy redukálta a hirtelen összeálló 6fős squadokat, amire rengetegenm panaszkodtak az elmúlt időszakban, így a fejlesztőknek ki kellett nyomni valamit magukból, hát ezt sikerült...

Új hozzászólás Aktív témák