Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
fiATHaLON
őstag
A márc. 21-es patch-csel elérte a játék a zavartalanul végigjátszható állapotot?
-
Jatszik vele bárki? Mit lehet tudni az Act4-ről? Mindenütt azt olvasom, hogy az Act3-ig tökéletes, onnan viszont befejezetlen.
-
Már nagyon vártam egy ilyen feldolgozást! A W40k Inquisitor-ral együtt, mennek majd a díszpáholyba!
-
nubreed
veterán
válasz
tankistacica
üzenetére
Van magyar felirat a játékban? (Még nem vettem meg, de szerintem pár napon belül meglesz.)
-
tankistacica
újonc
Egyszerűen imádom Argenta kiskutyaszerű lelkesedését minden kipurgálásra való gonosz elpusztítására, beleértve azt is amellyel négyszer mellétalál plusz kétszer hátbalövi a saját tankját
...
Tipikus helyzet:
"Zsivaly hallatszik körülötted, majd egy gömb alakú tárgy gurul eléd"
Argenta: Uram, ez sértés veled és magával az Istencsászárral szemben!
Kérek engedély az ellenség elpusztítására!
Ööö... ezek gyerekek és csak labdáznak.
Argenta: EZ határozottan eretnek viselkedés. Tűzparancsot kérek!
Kussolj már és ülj le az Istencsászár szerelmére...! -
myckey
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
értjük egymást
Nálam RTS & FPS volt, bár lehet utána kellene néznem, de ezek rémlenek.
de az tuti, hogy több területen is van jó WH game. Meg is érdemli -
SpazzMaticus
tag
Nem gondolod túl, nem így értette, csak szerintem az amire gondolt, meg azok akik ezt így mondják, összetartoznak...

A WH Battlesector-ral játszottam utoljára nagyon jókat, sőt játszom vele újra minden nagyobb frissítéssel, az teljesen más műfaj, de a minőség ott is ilyen magas mint a Rouge Trader-nél.
-
myckey
veterán
válasz
SpazzMaticus
üzenetére
Nem csak ebben a kontextusban értendő sztm a " kijátszani", negatívan.
Bár lehet túlgondolom.Egyébként hála az égnek, a War Hammer franchise is egyre több jó címmel gazdagodik, bővül.
Már egy ideje minőségi játékok érkeznek, több stílusban is. Bár régebben is akadt. -
SpazzMaticus
tag
válasz
tankistacica
üzenetére
Kijátszani, várós, felejtős, instabuy, stb, stb...
A "gamer" nyelvezet egybites "szépségei"...
Ja igen, és mint a WH - univerzummal csak nagyon érintőlegesen találkozó játékos is el vagyok bűvölve a game összetettségétől, a jól összerakott karaktereitől, az okos történetvezetésétől, és nem utolsó sorban az atmoszférájától.

Ez tényleg egy nagyon jó játék lett.
-
myckey
veterán
válasz
tankistacica
üzenetére
Mcdonalds...
szép

De egyébként meg , ez ilyen játék, nem kell meglepődni.
Starfieldben többszöröse duma van, vagy ott van a BDG 3 & RDR 2 etc. ( lehetne példálózni, tovább )Ez a szép benne, lehet művelődni, meg fejleszteni a képességeket in real life, is.
Idő idő idő...az egyébként is megy. -
nubreed
veterán
válasz
tankistacica
üzenetére
Köszi a beszámolót, ez csak megerősít abban, hogy ez egy nagyon jó játék.
-
tankistacica
újonc
Ez a játék egy gyöngyszem bárkinek aki belemerült már a Warhammer 40K világába. Nagyon jól eltalált önazonos karakterek, és egységesen továbbvitt világ, rengeteg új, sosem látott aspektussal. Minden passzol mindennel, gyanúsan több végigjátszást is megér, mert első körre a felét sem fogjuk a lehetőségeknek felderíteni. A döntéseink néha kibogozhatatlanul szerteágaznak, sokszor jobban befolyásoltak az olvasott WH könyvek mint az adott szituáció. Nehéz követni annyi minden történik sokszor, de nagyon szórakoztató. Persze ennek ára van: rá kell szánni az időt az olvasásra.
A játék 51 000 sor szöveget tartalmaz, tehát akinek a McDonalds automata értelmezése is csak makogva megy és/vagy ki akarja jáccani 3 nap alatt (jelzem, a kijátszani szótól hányok...) azoknak csalódás lesz. Fordítást várni kár a közeljövőben, a kánonban rengeteg az olyan kifejezés ami szó szerint műfordított, emiatt az AI fordítás zagyvaság vagy nagyon furcsa lenne. -
nubreed
veterán
Köszönöm a tesztet, én nem is gondoltam volna, hogy ez ennyire jó játék, engem legalább is meggyőzött, be is szerzem.
-
Franklin
addikt
Aki esetleg meg szeretné vásárolni, az Epicen tegye, valami oknál fogva ott kevesebb, mint a felébe kerül, mint Steamen... (itthonról)
Steam: 50 EUR
Epic: ~24 EUR (8.999 HUF)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen autót vegyek?
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
...