- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Akkor szépen sorban:
- ha "senkid" sincs úgymond, akkor is inkább public told, mert szerintem a bonus XP segítségével jobban fejlődsz, mint egyedül.
- 8-as szintű vagy: gondolom ez a kezdő frame-ed szintje nem a rankod, mert akkor nagyon ügyes volnál.
- én még ilyet nem láttam amit írsz, hogy 10/4 revive. Általánosan 4/4 revive van frame-enként.
- nekem nincs kontrollerem; havernak van, de elmondása alapján az egér+bill jobban használható
- a grafikáját én is szeretem; egyszerű, de nagyon szép játék
- egy adott mod, egy adott képességet pimpel. Mod a moddal csak akkor adódik össze, ha azonos képességet növel, de különböző mod.Lásd példa:
+
= nem fog történni semmi erősödés
+
= kombinált HEALTH növekedés fog történni.Na. Most nem jut eszembe segítség. Ja de. Minden cucc 30 szintű. Mindig húzd ki maxra az adott cuccot, mert utána eladhatod és tehetsz helyére mást. Ha mondjuk 22.ik szinten eladod és újraveszed kezdheted 0-ról!!!
Remélem segítettem. Üdv: Karesz
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Renault, Dacia topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

+
= kombinált HEALTH növekedés fog történni.