Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Dehogy fontos az MR. Egy db jó frame-el meg egy db meleevel meg lehet csinálni minden alap dolgot a játékban
Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.
Csak leírtam, h az MR rank nem csak e-pénisz, továbbá ez a játék "értelme" hogy az ember kifarmolja a nyersiket meg a cuccokat a következő motyóhoz, buildhez. Az h közben MR szintet is lép (ha akar), grátisz.
Azt se szabad elfelejteni hogy idén 8 éves a játék. Amikor én kezdtem a max elérhető MR szint 28 volt. Ezt a sok motyót a 8 év alatt dobálták bele a játékba. Szóval aki csak hétvégente játszott pár órát az is ki tudott szedni mindent. Aki meg most kezdte annak meg van bőven merre nézelődni.
De ami tuti: biztos hogy lesz olyan fegyver amivel kb senki nem játszik és neked nagyon be fog jönni és csak azzal fogod nyomni, de ezt sose fogod megtudni, ha nem szeded és próbálod ki. Pl nekem kb fél éve ki se került a kezemből a Pennant - csináltam rá egy heavey buildet aminek stackelődik a speedje és megesz mindent. Nah jó kicsit hazudtam, mert játszottam az Arca Tritonnal egy slam buildet kb 2-3 hétig
ami szintén fun amúgy.
Overframe szerint ezek A tier pickek, de kb senkinél nem látom. Bezzeg a Kronent...
A catchmoon annyira OP fegyver volt hogy kb mással nem is mentek az emberek. Aztán kapott egy ordas nagy nerfet és most csak használható lett. Kb mint Atterax Maiming strike kombó. Mindenhol csak csúszó+pörgő embereket láttál. Dögunalom

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Diablo IV
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14 Gen 2i - i7-1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14s Gen 1 Ryzen 7 pro 4750U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán max 50 óra játék után ki is ég tőle az ember.