Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz s4hu|SyD^ #7134 üzenetére

Ahhoz valami ritka különleges és jó riven kéne, hogy csak amiatt a bevált setuptól eltérjek.
    MR14, régen 10 már bőven elég volt... várom mikor jön a jóféle régi Dungeon Defenders-es fejlődési rendszer mikor pl 23-ról 24-re annyi XP kell mint 1-ről 23-ra.

Ne védd értem elmondtad neked a mostani rendszer jobban tetszik, ennyi. :) Szerintem meg régen sokkal jobb volt a játék több aspektusból is fejlődés terén még ha tartalom tekintetében ma 100x jobban is jár az ember.

ViZion
    Jelenleg nincs benne kihívás, már most érezhetően csökken. Néhány nap max egy hét alatt kijönnek a meta fegyverek ha van platod amit be is tudsz forgatni majd visszanyerni grindelés közben. Mindeközben legalább a pálya elemekkel sincsenek már tisztában a playerek void treasure roomok vagy laserr beamek void defen... és sorolhatnám. A játék egy rush party lett ami magas tanulási görbével kezd majd hirtelen beesik. Ha meg fizetsz mint a katonatiszt akkor extrém gyors grindfest lesz lásd lassan 2x drágább egy frame build time rush mint egy egy meta prime frame set ára. :U

ViZion Hogy hogy MR nem veszett el? Affinity-t soha nem is vesztettél ha nem szinteztél fel azonnal. Cserében volt ez a 24 órás csoda timer. :)
    Nekem nem a mikénttel van bajom hanem a miérttel, ne azért kelljen már affintyt farmolni mert képtelen megtölteni a játékot értelmes endgame contenttel (ami ha lenne nem lenne ok az OP frameket nerfelni, csak kéne nekik egy arányosan elég erős ellenfél... senki nem sírna ha nem tudná mondjuk egy félévig senki megcsinálni, Divison 2-ben is hetekig talán 1 hónapig sem tudták leverni nagyobb számban az első Raidet.)

11-es volt az a teszt, céllövölde ugrálás közben a +5 secek miatt vagy 7/8-on a wall jumpos akadálypálya ez a kettő rémlik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés