Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jano1102
üzenetére
Szia!
Kezdőként én anno soloztam, mert ugye kell a nyersanyag, meg szerettem megoldani a mapokat. Ami nem ment, ott mentem randomokkal, néha taxiztam.
Amit javasolni tudok, ha gyorsan akarsz haladni, akkor a rohanós csapatokkal menj, ha vmi alapanyag kell, akkor farmolásra kérj a klánban segítséget.Solo lassabb a fejlődés, de talán jobban kiismerni a mapokat, a rohanós csapatoknál volt, h eltévedtem, mire visszataláltam volna már vége is volt
Van ugye a shared affinity, ha közel vagy, akkor az ő öléseikkel is fejlődsz. Érdemes mielőbb végigvinni a node-okat, kifarmolni az egyszerűbbeket.Modokkal tudunk segíteni, h gyorsabb legyél. Illetve taxi/farm is mehet.
Többnyire randomokkal megyek, de sok a solo is, pl. lich/thrall vadászat, PoE gyűjtögetések, bányászás.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest