Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Egy érdekes "cheat"-ra bukkantam, erősítsétek meg, h nálatok is működik.
Örök kedvencem Wukong és a kis klónja a főhős. Korábban is használtam "kiskapuként", pl. shortie, csak melee... aham, persze. Volt, h 2 wukong is volt, mert a klónok használhatták a fegyókat, amíg mi karddal hadonásztunk.Ehhez hasonló szitu volt pár napja: én kardozgattam, a klón meg a fulminnal osztotta a népet. Eddig OK, DE: a Fulminnal nem volt szünet és sokkal gyorsabban pöttyingetett, mint én. Rég használom, ammo nem kell, de időnként megáll tölteni. Van ennek egy ritmusa, rá kell érezni és akkor marha hatékony. Nah a klónom ezt überelte: gyorsabban lőtt és nem voltak kihagyások -kivéve ha futkároztam és teleportált. Elég durván kaszált is. Ignisnek hatalmas a tára, ott ez nem tűnt fel. Nálatok sincs reload neki?
Mert akkor biza megkapja az arca plasmort, legyen boldog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig I5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RX9060XT 8GB!
- Hibátlan, újszerű Crucial 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3200MHz CL16 Ballistix Black - Még 6 év bolti gari!
- 24" Samsung Odyssey G3 G30A FHD 144Hz gaming monitor
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mert akkor biza megkapja az arca plasmort, legyen boldog!