Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
Sziasztok! Én nem rég kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem. Első az lenne, hogy addig amíg nincs orokin catalyst-om addig, hogy érdemes modolni egy fegyvert/frame-et? Értem ez alatt, hogy belerakok pár kártyát viszont nem fejlesztem fel őket ez szerintem nem annyira hatásos. Inkább rakjak bele 2-3 kártyát viszont azokat fejlesszem fel? Nincs sok választási lehetőségem fegyverek terén. Blueprint sincs még nagyon. Viszont addig amíg nincs krumplim jó lenne még is csak valami elfogadható szintre hozni a fegyverem. Az Orokin Catalyst bp tegnap lett meg viszont egy alapanyag még kell hozzá, ami egy control modul, ami meg ha jól láttam csak europa-ban van. Csak oda meg még át kell valahogy jutnom. A másik meg, hogy miket érdemes csinálni egy kezdőnek? Gondolom a fő küldiket megcsinálni az alap nem? Előre is köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest