- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
CLoD -ot javaslom és is TF -el, a sima IL2 -t nem fogod tudni grafikailag olyan szintre hozni, hogy ne a 80-as évek printyegős játékainak grafikáját idézze
Legalább is nekem nem sikerült, pedig én is azt a HFSX -et tettem le. Annyi változott, hogy 200 m helyett 400 méter távolságból kezdtek megjelenni a vattacsomók felhők helyett, meg a földön a tavak nem 4, hanem vagy 6 pixelből álltak
Igen, nagyon lehúzom, pedig FM / DM szinten jó, de engem egyszerűen zavart a grafika. Mellesleg megjegyzem, hogy a WT akármilyen szép, nem hozza azt, amit az FSX UTX -el és a CLoD TF -el, mert igaz, hogy modernebbnek tűnik, de 1. nincs görbülete a földnek, pedig 2-3000 méterről ez már észrevehető, 2. a felhők egyszerűen szarok, ok, hogy ha benne vagy kicsapódik a pára, de csak egy szinten vannak, míg FSX -ben és CLoD -ban 2-3 szint van. Alacsony, magas, FSX -ben közepes magasságú felhők, de REX -el több szint is létrehozható, és lehet állítani különféle magassági légköri viszonyokat, szélirány, erősség és széllökések erősség, páratartalom, bár ezt a dx9 nem tudja rendesen megjeleníteni. De én úgy szoktam repülni, hogy 15 percenként frissíti a valós repülésmeteorológiai viszonyokat, csak ez nem mindenhol működik, csak a nemzetközi reptereken. Egyszer Szibériában akartam télen -30°C -ban felszállni az A2A B-17 -essel (full engine modell), és be se tudtam indítani, amíg eszembe nem jutott, hogy rá kéne dugni a külső generátort, mert az akkuknak túl hideg volt, és csak egyszer tudták felpörgetni az indítólendkereket. Szerencse, hogy az nincs leszimulálva, hogy külső generátort kezelő személyzet miket szórt a fejemre, hogy miattam a -30°C -ban kint kell ácsorogniuk a gép mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- GoPro Ultra Wide Lens Mod - Hero 13 akciókamerákhoz
- Lucky Miner, Bitcoin Miner, LV07, 1TH/S, 25W fogyasztással, Win 3.125 BTC Bitcoin Crypto Solo Miner
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Gamer márkás erős kezdő alapgép - HP OMEN by HP Obelisk Desktop 875
- Whell stand pro Logitech
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest