Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PAtr0n

addikt

válasz pc360 #12814 üzenetére

Mondasz sok igazságot, meg elnézve a vitát KROK640-el, értelek én, úgyis az lesz amit írsz, előbb-utóbb mindenki átáll 10-re, és csak nosztalgiázni fogunk a 7-esről. Ezt tettük a XP-vel is, nem szívesen engedtük el, de akkoriban a Vista szerű élmény nagyon átjött mindenkinek, kikövezte az utat a 7-nek, ami tényleg az első nagyon kiforrott rendszere lett az MS-nek. Ezért is volt nagyon durván visszatetsző amit a 8-asnál műveltek, nem sokan hitték, hogy még van visszaút, de a 10-esnél bebizonyítoták, hogy van még remény, de pár dolgot bizony le kell nyelni a fejlődésnek nevezett úton. Az Office-t csak megemlítettem, mert szégyen mit művelt vele az MS.

A 7-essel kapcsolatban érekes amit írsz, az összeomlásokról, számomra az első Win amit nem kellett évente újratelepíteni, és amikor kijött az RC, az volt a gépemen addig, amíg le nem lőtte az MS, utána jött a rendes release amit csak azért telepítettem újra egyszer, mert új gépet pakoltam össze, azóta ez van fent, immáron 6.-ik éve. Ez idő alatt 2x hozta magát vissza a halálból az automatikus javítás, és az XP-vel ellentétben itt tényleg működött a javítás. Belassulást én igazából nem érzek, pedig egy 60Gb-os SSD-n szűkölködök (bocs KROK640, de nekem is elég volt eddig ennyi hely :) )

Egy kicsit eldilemmáztam, mert lassan kap a gép egy 250Gb-s SSD-t, hogy mi is menjen fel köv oprendszernek, és bizony elszomorít, hogy jövőre lelövik a 7-es támogatását. Valószínű beállok a sorba, és kénytelen leszek megszokni :)

Részemről ennyi az OFF, ha már a játékhoz nem tudok hozzászólni érdemben, már hónapok óta nem idegesítem magam vele. De ahogy olvasom sokszor, jobb is.

• Francia91

veterán

válasz pc360 #12814 üzenetére

A DELL Precision M6600-asomon használtam egy ideig Win10-est, de nem volt jobb, mint a 7-es. Ráadásul 7-esen sok program, ami nekem kell (CNC, EdgeCAM, AutoCAD, Citroen szervizprogram) tök stabilan működik, 10-esen ki-ki fagyogatott rendszeresen

Ezzel a hardverrel meg nem volt érdemi eltérés a 10-es javára

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés