Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
válasz
üzenetére
És valóban. Nem gondoltam volna, hogy a 1220-on aktiválják, ha hivatalosan nem elérhető még. És már meg is jelent a VoLTE logó a telefonon és működik is. Bele lehet írni az összefoglalóba, hogy Honor View 20-on is működik a Telenor VoLTE. A kapcsoló már alapból benne volt a menüben.
-
Starchm
őstag
válasz
üzenetére
Viccesen müködik ez a dominos volte, pl ha 2g-ről vagy 4g-ről esetleg külföldi 3g-ről hivnak akkor tökéletesen megy a routing és kapok hivást, viszont ha belföldi 3g-ről akkor szintén csak eldobja a hivást és kapok egy sms-t h nem fogadott hivásom van. Gondolom majd idővel történik valami, de gondolom ha bejelenteném akkor semmi nem történne, mert nem supportolt készülékkel használnám a dolgot.
-
bksgbr
tag
válasz
üzenetére
Ezek szerint mindkettőnél ugyanazt a (szar) rendszert használják, ami nem meglepő, hisz a Blue mobil egy átcsomagolt, átnevezett Domino csomag.
Én meg már azt hittem, hogy a telefonom szar és nem tudja a VoLTE-t miközben a menüjében ott virít a kapcsoló.
No mindegy, úgy látszik a Telekom kártyásoknak még várni kell a használható rendszerig, addig meg maradunk a jó öreg megbízható 2G/3G hívásnál. -
Oliverda
félisten
válasz
üzenetére
Telekomos előfizetésről a dominós családtagot hívva nincs hang. Pörögnek a másodpercek, de tök süket a vonal. Ugyanez van amikőr ő hív, tehát ez a része nem számít. A Domino egy iPhone 6s-ben van ami hónapokig tökéletesen működött aktív VoLTE-vel az említett T-s előfizetésemmel. Most inkább kikapcsoltam a telefonban a VoLTE-t mert ez így nem f@sza.
-
Starchm
őstag
válasz
üzenetére
Ki tudom a menűben, csak gondoltam hatha valakinek hasonlo problemaja volt es tudja a megoldast. Bar valaki mar mondta h a routingal lehet problema, mert nemet szolgaltatonal is hasonlo baj volt meg a volte kezdeten. Mind1 kikapcsoltam voltet, nem akarom tovabb szemetelni a forumot a hulyesegeimmel

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kutya topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Licencek
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tomp