Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
őstag
Ez több hónap véleményformálása..
Az egyértelműen látható, hogy a Vodánál a kanyarban sincs a VoLTE roaming.. nem úgy mint a Telekomnál és a Yettelnél.
Viszont ha olvasod a híreket, akkor az USA ugye lekapcsolta a 2-3G-t.. most a három nagyról beszélünk.. de a Voda oldal azt írja, hogy nincs az USA-ban VoLTE.. de akkor hogyan telefonálnak az ott roamingoló egyéb userek, ahol nincs VoLTE roaming a HPLMN oldalon?
Arról nem is beszélve, hogy mennyi revenue loss lenne az operátoroknak, ha a rengeteg külföldi user nem tudná használni az USA hálózatokat hanghívásra? S itt nem csak az USA operátorokról beszélünk, hanem bármelyik egyéb szolgáltatóról, akiknek a userei az USA-ba mennek..
Lásd Voda weboldal: Volte: nincs
Egy csomó országot végignéztem: sehol nincs a Vodának VoLTE roaming (vagy az X azt jelenti, hogy megy a VoLTE roaming, de az akkor mindenhol
) 
Csak azért merek ilyeneket írni, mert ismerősöm állította, hogy ő már pedig VoLTE-n beszélt az USA-ban.. Így indult el a nyomozás
utána olvastam a technológiáról..
Nem nehéz összerakni, ha valaki belemélyed
Így jelenleg ugyanolyan feltételezés, mint amikor azt írtam, a Digi rádió lekapcsolása előtt, hogy roamingolni fognak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) 
utána olvastam a technológiáról..
tomp