- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-17 11:05 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djfantom
tag
Számtalan alkalmazással probáltammár.Van amit telepíteni semakar van amit meg telepít de nemindít elatelefon.Segyiknél sem sikerűl a regisztrációPedig ha belépek még többmint 300perc lebeszélhetőségem van.
De mostmegint visszaraktam a Ziper betet.Ezt írja ki.
egisztrációsíkertelen(No DNS reasults(923))

Sajnos az is nehezíti a dolgomat,hogy angolul nem tudok.Webfordítozok. -
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
Sziasztok Reenger szolgáltatát használom.zoiper alkalmazással.Párnapj jött valami frissités a telefonomra azóta nem működik.Letörőltem.Felraktam a proverziót leírás szerint beálítottam és azt írja sikertelen a regisztráció.Ilyenkor mi a teendő?
-
djfantom
tag
Sziasztok.Kis segítséget vagyis inkább egy linket kérnék.A REENGER-t szeretném tőlteni v is csomagot venni.De most nm sikerűl a belépési oldalra találnom.Mert mindig a regisztrációs oldalra keveredk..Megk9sz9nném ha valaki egy linkt dobna,hogy betudjak lépni.Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
djfantom
tag
Na most hívtam őket.Azt mondták ,h vagy ma estére,vagy holnapra csinálják meg.
-
djfantom
tag
nálatok sem műkodik a Reenger feltőltés? meg ez van ki írva:
Tájékoztató
Tisztelt Ügyfelünk!
Banki rendszerhiba miatt a számlakiegyenlítés és egyenlegfeltöltés funkciók előreláthatóan 2017.11.13-ig (hétfőig) szünetelnek.
Kérjük szíves türelmét!
De ehezképest már 14.ke van. -
djfantom
tag
a Reenger folyton ezt írja ki mikor elfogadom a feltételeket és rámegyek,hogy fizetek.:Hiba történt a művelet során!
Ez mitől lehet? -
djfantom
tag
Most sem lehet tőlteni a Reenger-t.Nekem ma fogyott le az egyelegem.Remélem holnap már fellehet tőlteni.
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
közben helyre jött a regisztrációm.De bárkit hívnék el sem kezd kicsörögni.cs a nagy semmi.Mi lehet a probléma?Ez azóta van mióta reggel a az android minden fost frissített.Már tegnap este is volt hasonló.De akkor pár felesleges alkalmazás törlése után megint működött.
-
djfantom
tag
Sziasztok.Tudnátok segíteni.Addig tökéletesen használtam a Zoiper iax sip voip alkalmazást. Most at írja h sikertelen regisztráció.
És nemtudok Hivni.Mi lehet a gond? -
djfantom
tag
Nem mindenhól.Múlt évben árukisérőként melóztam.S volt pár falu ahol soför egyáltalán nemtudott beszélni nem h netezni.ő t mobilos volt.én telefonálni mindenhol tudtam. a net az változó volt településüggő.Volt ahol mindakettönknek volt net volt mikor nekem volt neki nem.De volt fordítva is.S ezekben az esetekben telefon mindenhól volt mindkettőnknek.3falu volt agol a tmobil semilyen szintet nem műk9d9tt,de a helyiek is mondták h csa a telenor,meg vodafon működik ott.
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
-
djfantom
tag
Nekem csak egy egyszerű olcsó kínai tescoban vásárólt telefonom van.Dualsimes 4maos1,3-as processzor 1gb ram 6" kijelzö. Android6-os oprendszer. 3g.
Amúgy probálni probáltam már.Regisztrálva vagyok.A 15-napos probaidő lement.Érdekesség h digineten wifin olykor szakadozott.A lassított mobilneten meg nem.Csak attól kicsit tartok ,hogy ha olyanhelyen leszek akkor ne lessz net.Ezért,maradna tartaléknak feltölős.Felénk elég sok a hegy erdősrész.
Sajnos mivel telenóros vagyok ezért ez domino fix-es megoldás sajnos nem lehetséges.Mert számhordozást ehez az opcióhoz nem engedik. -
djfantom
tag
Sziasztok.Mennyire jó a hangminősége a voip szolgáltatásnak?Mert most azon gondolkozok ,h a jelenlegi mobilflottából kilépek.Átváltok feltöltőskártyára.Hogy tartaléáknak megmaradjon,ha nem lenne a netnek térerő.Mellé korlátlan mobilnetre váltanék. és havonta ezzel tőlteném https://www.reenger.com
2,5ft mindenfelé a hívás vagy van egy másik amit 5000ft-al kell 5ft-os percdíj és bármikor lebeszélhető .Data szolgáltatás net egyesület.
Tapasztalatokat.Véleményeket kérnék.Érdemes ilyen formára váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Hardcore café
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Autós kamerák
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

egisztrációsíkertelen(No DNS reasults(923))