-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz schferenc77 #31358 üzenetére
En most valami faek egyszerusegu Dehner-es, 600 mAh-s kerti szolar lampakba valo akkut hasznalok, eddig egesz jol birja, de nem akarom elkiabalni. Nemet forumokon olvastam, hogy van akinek ez jott be.
Anyukamnal nem tudom mire csereltem mar ki, de ha karacsonykor otthon vagyok, megnezem...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
4Grider
nagyúr
válasz schferenc77 #31358 üzenetére
A Gigaset A510IP kézibeszélői halál közönséges NiMH akkumulátorokkal működnek. Viszont én azt tapasztaltam, hogy rendes töltővel külön feltöltve ezeket, alig mutat a gigaset kézibeszélő töltöttséget és elég hamar kikapcsol. Ha viszont a Gigaset bölcsőjével töltöm őket, akkor az a kézibeszélő számára valahogy jobban fel tudja őket tölteni. Szóval én a bölcső tápegységére gyanakodnék első körben, amit gondolom könnyen lehet pótolni. Vagy veszel külön egy gigaset kézibeszélőt bölcsővel együtt (modellszáma: A510H), ha nem akarsz kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest