Hirdetés

Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz Den #60 üzenetére

1. tudom hogy te vagy a (HÁZIGAZDA) de jobb lett volna nem válaszolnod
    2. azé reklamálok(JOGOSAN) nálad mert sérelmezed, hogy vodaval töltök....
    3. Ugy beszélsz a több 10000 ft értékű programról, mintha te annyira tiszta lennél, vagy más (HÁZIGAZDA) is pölö, vagy mintha érdeked lenne leszólni ezt. Tölteni fogok továbbra is több Gigányi zenét, meg miegymást, illegális a XP-m az Office-m, Adobe Photshop-om, QurkXPressem, tovább is van, mongyam még ...? A LINUXom az legális, mer azt lehetlen illegálba művelni....
    4. Nekem a voda nem monta hogy nem tölthetek, és akkor nem tom mi a a baj? az hogy másak emmiatt nem megy? a)Ezt enm hiszem b)errol nem tuttam c) tobbet nem toltok, de akkor is nagy az adatfogalmam 15-20-30 IE-vel.
    5. Nagyon véded a vodát, hogy ''....akkor már nem úgy műxik a dolog ahogy eredetileg elképzelték.'' a voda nagyon jól tutta, mire fogják hasznáni a net-et, de gondolta, hogy sokan lesznek.... sokan lettek az elofizetok, de a voda nem olne bele penz, hogy ezt a sokat a sok adatforgalmácval elbiraja, mer az pénzbe kerülne, könnyebb inkább a meglévőket nyomorgatni.... mer rá vannak kényszerülve ...
    6. elég sok ember takar az ''okostojás kifejezésed...
    7. tuttam, hogy nem hagyod ki a bakimat az árral kapcsolatban....
    8. nem akartam lecserélni a számom, mer egyszerre a T65 nem tud beszélgetést is fogadni, meg adatot
    9. én inkább sms-t dobálok szerteszéjjel

Aktív témák

Hirdetés