- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Badb0y
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Sry de még mindig sötétség uralkodik
De azt sem tudom hol 
Beszéljünk konkrétumokról:
Vista gép a fő gép erről indítom vmare-n keresztül xp-t. Ennek ip-je 192.168.1.164
Bridge módos xp-s gép ip-je 192.168.1.16Bridged mód, és a virtuális gép IP-jét engedd ki, ha kívülről is el akarod érni azt a portot.
Sztem ezt a részt nem értem.Valamint a virtuális gép ip-jére forwardold a portot.
Tehát a 192.168.1.1-re engedem ki a 30000 TCP és UDP-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

De azt sem tudom hol