Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz
TheProb
üzenetére
2012 R2 óta nem nagyon volt egetrengető új feature, az ingyenes Hyper-V szerver megszűnt, SCVMM vonal halott, on-prem-re nem jön semmi új fejlesztés az MS-től.
Minden fejlesztőjük az Azure-t, O365-öt tolja, on-prem-re csak kb "keep the lights on" policy megy csak nincs hivatalosan kimondva.
Ezt a csatát a VMware nyerte.
Én régen nagy Hyper-Vs arc voltam, de mostanában mindent migrálunk VMware-re ami on-prem maradt. -
válasz
TheProb
üzenetére
Én nem hallottam erről konkrétumot, de nagyon agresszíven terelnek mindenkit az Azure-be, nem lennék meglepve annyira ezen. Másfelől meg azért sokkal alapvetőbb on-prem. szolgáltatás ez mint mondjuk az Exchange (aminek a kivéreztetése már önmagában nem kis balhét okoz az ügyfeleik körében), szóval elég nagy vállalásnak érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Gyermek PC játékok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest