- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
válasz
m0h0senator #20919 üzenetére
Összeraktam a gépet, belepaszíroztam mindent amit terveztem. Íme. A 38-as radi simán elfér felül, a 45-ös is elférne ha a lapomon nem lenne olyan magas a mosfet borda vagy mi az. Tehát ez szerintem főleg lap függő, hogy felülre mekkora radi fér.
szacsee: Fractal Arc midi R2-be előre 240-ből bármilyen vastag elfér akár push/pull-ban is ha kiveszed a hdd rekeszeket.
Ebben egy 240/54 van és van hely még bőven. -
Henk
veterán
válasz
Már a tesztekből láttam, hogy nem fog elférni a 45-ös radi. Elég hülyén van kitalálva csak 5 mm-el kellett volna felül több helyet hagyniuk és minden rendben lenne. Én olyan radit választottam felülre ami 38-as így mehet rá a normál venti. A slim ventikből nagyon kicsi a választék ráadásul sokkal hangosabban tudják ugyanazt a teljesítményt mint a 25-ös.
-
mrbig25
őstag
válasz
Szerintem is tartsd meg a 360-as radit.
Ventiből pedig létezik 15,-és 20mm vastag is, nem csak a 12mm-es Scythe.
15mm-es Phobya slim
20mm-es YateLoon -
Cyberneko
tag
válasz
Esetleg a 2 slim + 1 normal a radira? Csak mert nem hiszem, hogy a lap teljes hosszusagaban vegigerne a radiatornal.
En mondjuk a helyedben a slim ventis megoldast valasztanam, valahogy jobbnak tunik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS