- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
A hajlított kijelzős telefonokra mikor adtak gyárilag edzett üveg fóliát?
Gyorstöltő 24 ezer? Innye, hogyhogy? Miből van? Annyit még az Apple se kér egy gyorstöltőért.
Én most gyorsan kerestem egy gyorstöltőt, legyen 67W-os, 8300 Ft.
Ja ,ha már szóba hoztad a külföldi rendelést, üvegfóliát nem szoktál onnan rendelni olcsóbban?
Értem, hogy jobb felfelé ferdíteni persze. Nem feladatod szórakoztatni, de jól csinálod.
Faragtam gyorsan pár ezret, töltő legyen 10 ezer, Alzán meg 10-ért találtam überdrága fóliát... Na egy 20-asból megvagyunk, és nem hazudtunk túl sokat. Tokot meg találsz ha kell úgyis.
Alin 1500-2500 Ft egy sima tok. Nem tudom, csak én nem vagyok a pénzem ellensége úgy tűnik...[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Mikrotik routerek
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest