Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Soha nem paramétereztem exe-t, de most futtatásba beírtam az elérési utat és a paramétereket, működik!
Kösz, Viszont a parancssor így nyitva marad, illetve azt szeretném elérni, hogy az indítópultba téve (win7), paraméterezve induljon el automatikusan, és csukja is be maga után a parancssort. -
scarbantia
aktív tag
válasz
Jester01
üzenetére
Bocs, a lényeg kimaradt, ha futtatom a konzolt, akkor egy pillanatra megnyílik a parancssor, de kb. azonnal be is zárja, még ctrl+s-el se nagyon tudtam megállítani. Azt ki tudtam hámozni, hogy kiírja, 600hz-en fut, és tényleg, onnantól kezdve csökken a vibrálás. Viszont hol adom meg a paramétert?
Én csak az exe-ket szedtem le. Kellene valamelyik .cs fájl, amit átírok?
-
scarbantia
aktív tag
Sziasztok!
Teljesen tudatlan vagyok a témában, de van egy kis program, amire nagy szükségem lenne, viszont nem tudom paraméterezni. Itt minden infó megvan róla, de nekem sehogy nem megy a konfigurálás, nem is értem, hogy mit tudnék átírni, hogy működjön. (fájlnevet már próbáltam nem segít...
)
Szóval erről van szó: https://github.com/Kappa71/PWMA lényeg, hogy alapból 600Hz-es frekvenciát állít be, míg nekem legalább 1000, de inkább 2000Hz kellene, vagy akár több. Akármit csinálok, nem tudom változtatni az értéket, pedig a readme-ben azt írja, hogy lehet.
Valaki tud valami megfejtést? Gondolom az elérhető programkódok alapján egy másik verziót készíteni nem olyan nagy dolog, de életemben nem foglalkoztam még ilyennel.
Kösz, és bocs, ha nagyon világtalan vagyok...

(ui.: magát a nagy frekvenciás vezérlést teszteltem már, az rendben van, viszont az csak dedikált GPU-val megy, ez meg Intelhez kellene)
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Kösz, Viszont a parancssor így nyitva marad, illetve azt szeretném elérni, hogy az indítópultba téve (win7), paraméterezve induljon el automatikusan, és csukja is be maga után a parancssort.
)