- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz
Alexios #9673 üzenetére
Hogy valaki vagy kollektíve kaphatok e segítséget egy programozási vizsga kapcsán. Mivel arra nem tudtam érdemben készülni és nem akarom, hogy emiatt ismétlésre legyek kárhoztatva. Ma este 6 kor lesz. Az mellékes miért nem sikerült rá időt szánnom mert én beszélek és vagy elhiszi valaki vagy nem. Sajnos most csak kapkodok, amit nem szeretek, de nem akarok ezzel további időt elvesztegetni.
rosejbli : Majdnem. De ettől még muszáj kérjek segítséget. Ez van. Szégyen ide vagy oda. Túl vállaltam magam. És nem online vizsgáról van szó, de online kell feltölteni az időt intervallumban. (a vizsga program végére be fogom írni, hogy nem önálló megoldás, ha ez számít.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest