Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Aprósólyom: Magyarország jó irányba fejlődik?! Apró életkép, vitafórum.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Az ám, csak kell a login page, és utána a kapott cookie. A logina adataimat meg be kéne írni a webes login oldalon.
Nem elegáns, de a jobb megoldás megtalálásáig olyat csináltam, hogy a registryben egy dword-öt átírtam, így most IE 11 az emulált browser. A script hibák már elmentek.Amúgy nekem az az érzésem, hogy ez a WebBrowser control igazából legacy. Ami azért érdekes, mivel szerintem ilyenre sok esetben lehet szükség. Az Android erre kiváló példa: korábban ott is custom WebViewer volt, ami merőben más volt mint az általad böngészésre használt bármelyik webböngésző. Aztán ugye a WebKit alapú lett, amivel már gyakorlatilag bármelyik weboldal ugyanúgy működik, mintha a Chrome-ot használnád.
Az Androidos appok jelentős része használja 3rd party loginhoz. Pl. én se szívesen adom meg a Google accom adatait egy custom űrlapon, hanem teszem inkább a Google-nek, aki majd tájékoztatja a hívó weboldalt/applikációt arról, hogy sikerült-e a login, és amilyen adatokra neki szüksége van.
Nyilván egy ilyen embedded browserrel nem szörfölni akarok a neten, hanem ugyanilyen loginhoz akarom felhasználni. Ez szerintem fontos és nem hinném, hogy csak én hiányolom.
Most hogy megvan a cookie, már megy minden, a httpclientet simán felparaméterezem, még a user agentet is testre szabom. Cookie élettartam, stb. Ha a webbrowser is ugyanazt tudná, mint a httpclient (csak nyilván vizuális felülettel együtt), akkor nem lenne itt semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest