Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• trisztan94

őstag

válasz Karma #5582 üzenetére

Közben most ezzel bénázok.

A teljes képernyős móddal van egy kis probléma, miszerint, ha még nem mentette el a felhasználó a már módosított beállításait (pl. leveszi a pipát valamelyik checkbox-ról), akkor azok elvésznek amikor visszatér a ListPicker-ből. Ezt ki lehet valahogyan küszöbölni?

Továbbá az elemekkel való feltöltése sem teljesen világos. Lenne összesen 6-7 ilyen felugró ListPicker, amikben ki lehet választani azt a lehetőséget, ami a felhasználónak kell. Ezek a lehetőségek fixek, tehát szerintem (lehet megint rosszul gondolkodom) ide rendben van, ha beleírom a lehetőségeket a kódba, nem? Vagy mindenképpen Data Bindinggel csináljam?

Valahogy úgy gondolom ennek a feltöltését, hogy van a kiírt beállítás (legyen most az, amit linkeltem kép formájában: megjelenés, 5 választható opcióval, melyekből egyet lehet kiválasztani), és annak a radio buttonnak van egy értéke. Legyen most 0, 1, 2, 3 és 4. Amikor rábök a felhasználó, akkor az visszaküldi azt az értéket, de még nem menti el.

Vagy van esetleg valamelyikőtöknek már egy ilyen kész megoldása? Próbálgattam google-ben keresni, de nem nagyon találtam semmi ilyesmit :F

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés