- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
Közben most ezzel bénázok.
A teljes képernyős móddal van egy kis probléma, miszerint, ha még nem mentette el a felhasználó a már módosított beállításait (pl. leveszi a pipát valamelyik checkbox-ról), akkor azok elvésznek amikor visszatér a ListPicker-ből. Ezt ki lehet valahogyan küszöbölni?
Továbbá az elemekkel való feltöltése sem teljesen világos. Lenne összesen 6-7 ilyen felugró ListPicker, amikben ki lehet választani azt a lehetőséget, ami a felhasználónak kell. Ezek a lehetőségek fixek, tehát szerintem (lehet megint rosszul gondolkodom) ide rendben van, ha beleírom a lehetőségeket a kódba, nem? Vagy mindenképpen Data Bindinggel csináljam?
Valahogy úgy gondolom ennek a feltöltését, hogy van a kiírt beállítás (legyen most az, amit linkeltem kép formájában: megjelenés, 5 választható opcióval, melyekből egyet lehet kiválasztani), és annak a radio buttonnak van egy értéke. Legyen most 0, 1, 2, 3 és 4. Amikor rábök a felhasználó, akkor az visszaküldi azt az értéket, de még nem menti el.
Vagy van esetleg valamelyikőtöknek már egy ilyen kész megoldása? Próbálgattam google-ben keresni, de nem nagyon találtam semmi ilyesmit
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest