Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
trisztan94
üzenetére
A XAML az MVVM-mel karöltve a binding használatára van szabva. Használj bindingot, ne akarj fúróval faragni, mert nehezen fog menni.
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Hazaértem, elolvastam, de... Ennek annyi köze van bármi objektumorientáltsághoz, mint egy vödör savas műtrágyának.
Tudod az objektumorientáltság, a nyelvtől függetlenül, nem arról szól hogy teleírod a kódod a class kulcsszóval. Amit eddig leírtál, ha egyszer azt is csinálja amit szeretnél, eddig kuka.
Az OO ott kezdődik, hogy szerepkörökre bontod a problémát. Ezeknek belső állapota van, amihez más nem nyúlhat. Van valami feladatuk, amit elvégeznek. A tieidre egyik se igaz.
Pedig Windows Phone-on nem kell még gondolkodni se nagyon rajta, mert adja magát egy MVP/MVVM felépítés. Csak meg kellene gondolni, mi az adat és mit kell vele csinálni.
Mivel nem értem hogy mi a feladatod (nincs nagy összhang a kód meg a pár mondat között), nem erőltetném hogy kitalálom helyetted. Az biztos pl., hogy egy szónak semmi köze ahhoz, hogy mondatban van-e vagy sem.
-
DS39
nagyúr
válasz
trisztan94
üzenetére
típuskényszerítés?
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi