- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazo
tag
válasz
Gregorius #284 üzenetére
bejött, köszi mindkettőtöknek a gyors választ. nem számítottam ilyen sebsségre. de ha már...
... akkor jönne a következő kérdésem:
MySQL (mysql-5.0.22) adatbázishoz szeretnék csatlakozni a formokkal. (2005-ös VS-t használok.) hozzáadtam a connektor (mysql-connector-net-1.0.7) dll-jét a referenciákhoz és a toolboxba is betettem. hogyan tudok megjeleníteni egy táblát a formon? hiába húzom rá a DataGridView-t, egyszerűen nem látja a MySQL-es adatbázisomat, nincs a connectorok között az általam feltelepített cucc. ezek szerint nem tudom ezzel a ''varázslóval'' beállítani a kapcsolatot, csak kódból? hagyjam ott a gridet és a tulajdonságait állítsam a kódnézetben és ne is foglalkozzak az általa felkínált lehetőséggel?
egyelőre ez a legfontosabb, amit meg szeretnék oldani. lenne még, de azok apróságok és csak szépséghibát okoznak az applikáció használata során.
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest