- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Jhonny06 #2382 üzenetére
Köszönöm. Így okés elméletben.
1.Kérdés: Még sosem írtam c#-ban mutatókat. Megkérhetlek arra, hogy a kódomat átírod szintaktikailag helyes formában?
Én így figyeltem ki netről: de nem jó bekavar neki folyton valamistatic unsafe void Main(string[] args)
{
// double[] array = new double[30];
int number = 0;
int *pointer = &number;
int[] numbers = new int[1];
m(*pointer, numbers);
// number: 0, numbers[0]: 3 mutatók nélkül
System.Console.WriteLine("number is " + number + " and numbers[0] is " + numbers[0]);
Console.ReadLine();
}
static unsafe void m(int *x, int[] y)
{
*x = 3;
y[0] = 3;
}
Az m() argumentummal van baja, azt írja ki rá, hogy int-et nem lehet int*-ba konvertálni...2.Kérdés
a static void m( int x, int[] y){...}-nak, hogy tudok szintaktikailag helyes return értéket adni?
az int-et még elfogadja, de az int[]-t már nem. Hiába írtam át a void-ot int-re úgy sem fogadja el.Törölhető! Már megkaptam rá a választ!
Csak közben itt magamtól próbáltam és netről beszerezni az infókat!
Köszönöm, hogy már leírtad a megoldást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged