- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Sk8erPeter #2091 üzenetére
Egyetértek az oktatás színvonala is csökkent. Megnézel egy ma felkapott programozási nyelvet, akár a .NET-et kb évente jön ki az új verzió belőle, egyszerűen oktatási szinten képtelenség tartani a ritmust vele. Az egyetem célja az általános gondolkodás/tudás elsajátítása, de a fejlődés lehetősége rajtad múlik.
Nekem is van több OKJ-s ismerősöm - nekem is van -, akik remek szakemberek, de folyton tanulnak mellette.
-
shev7
veterán
válasz
Sk8erPeter #2091 üzenetére
a felhigulas pont azt jelenti, hogy nem aranyosan nott az alkalmatlanok szama, hanem joval nagyobb mertekben
ha aranyosan none nem beszelnenk felhigulasrol.
En sem most fejeztem be az egyetemet (bar azert annyira oreg sem vagyok) es mar akkor is lehetett latni ezeket a jeleket. Harmadik felevtol foallasban dolgoztam megis idoben vegeztem... Kevesen vegeztek velem egyutt az evfolyamon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Magisk
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest