- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
joysefke #10129 üzenetére
Nem trollkodni akartam. Az idézet előtt ezt írta:
Ez éppen egy nagyon jó példa arra, hogy még Asp.Net-en belül is annyiféle megoldás van, annyira szerteágazó, hogy rohadtul nem az a kérdés, hogy a byte array hány byte-on tárolódik, hanem lásd a fenti kérdést.
Azért Asp.Net-ben nem nagyon van byte array. C#-ban pl. annál inkább. Meg egyébként nem olyan elhanyagolható az, hogy a byte array hány byte-on tárolódik(persze nem Asp.Netben, hanem C#-ban). Ugyanis, ha biztosan belefér vminek az értéke 1 byte-ba, akkor sokkal jobban megéri a byte array, mint az int array. Mert ugyebár nem mindegy, hogy egy tömb 400 megát foglal le, vagy pedig 1600 megát!!! Ez azért elég jó optimalizáló tényező(mármint annak, aki ismeri, hogy mi hány byte-on tárolódik). Ha nem tudja, akkor hogy optimalizál??
Ezért bátorkodtam megjegyezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest