Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Igen, én is arra jutottam, hogy nem működik és a legjobban akkor járok, ha SettingsModel <=Json=> settings.json alapon mentem le fájlba.
Ehhez képest a doksi azt mondja, hogy:
https://docs.microsoft.com/en-us/aspnet/core/fundamentals/configuration/?view=aspnetcore-2.1File Configuration Providers have the ability to reload configuration when an underlying settings file is changed after app startup. The File Configuration Provider is described later in this topic.
És ha megnézed, beállítottam a
reloadOnChangeflag-et.Mivel a Configuration nem tartalmaz olyan opciót, hogy mentse a file-ba a változásokat, ezért próbaképpen
felülírtam a konfig file-t:File.WriteAllText("MySettings.json", jsonString)Nem olvasta újra a konfigurációt a felülírt fájlból...
Más doksik is azt mondják, hogy a reloadOnChange "elméletileg" működik
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- P14s Gen5 14.5 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Golden Gate RCA kábelek
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest