- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
válasz
martonx #2366 üzenetére
Az ÉN kedvemért???
Szerintem összekeversz valakivel.
Én leírtam egy megoldást. Elvből sem titkolva, mert nem mindenki akar ezzel foglalkozni, lehet, hogy siet, lehet, hogy most az egyszer van erre szüksége, lehet, hogy most kezdi; és ebből is tanul, ahogy én is tanulok mások példáiból.
Nem akartalak felbosszantani, csak mellékesen megjegyeztem, hogy az általad adott megoldás nem felel meg a feltett kérdésnek (fealadatleírásnak).
Erre kaptam egy egyszerű választ, ami már bosszantott kicsit, mert megint nem volt igazán értelmezhető.
Legutóbbi beírásod után meg már teljesen egyértelmű számomra, hogy sem azt nem nézted meg, hogy ki kicsoda, sem azt, hogy pontosan mit is akar...Az activate/deactivate nem igazán alkalmas a worksheetek nyitott workbookon belüli jelszavazott elrejtésére egyes felhasználók elől. Én legalábbis nem tudom elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged