Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
Balinov
üzenetére
Szia,
Rátöltöttem az Explorerre az imageshack-ot, de nem találom a Help-jét. Kinyomtattam a múltkor a FAQ-t, de most már nem találok vissza oda, hogy a részleteket is elolvashassam. Az angol nem megy valami jól, ez szaknyelv, amiről sejtéseim vannak, de nem értem ! Van -e valahol magyar nyelvű leírás hozzá ? Tkp. most még mindig ott tartok, hogy a képernyő teljes tartalmát tudom csak kimásolni, ami felesleges helyet is foglal, a le-és feltöltés is hosszadalmasabb. Hogyan lehet a képernyőnek csak egy kijelölt részét elmenteni ?
Milyen a mobilnet Irish-ban ? Itt Mo-n ( akinek van ) mindenki csak panaszkodik, hogy milyen lassú, irtó sokat szenvednek vele.
Volna még egy csomó kérdésem, de képtelen vagyok most mindent felidézni. Amikor otthon vagyok és próbálkozom ( mint a kiskutya ... ), akkor tudom, hogy mi kéne, de ott nincs NET. Mire meg másnap kérdezhetnék, addigra ezer mással van tele a fejem. Meg az is nyűgös, de nagyon, hogy a kérdésekhez tartozó képeket otthon kell rögzíteni, aztán behozni, csk úgy tudom a fórumba beszúrni az illusztrációkat. Otthon is csak a PrtScr gombbal tudok képeket csinálni, ami szintén csak a teljes képernyőt rögzíti. Akkor azokat még ki kell vagdosni, k...a sok idő elmegy vele ...
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- Jamo S 805 front hangfal+ center
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő