Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
Még soha nem használtam ezt a progit, vagy bármit ilyen célra. Tehát a felállás az lenne, hogy van egy VIVOs 9600XTm, meg egy set-top boxom (IPTVhez) és S-videon veszem tőle a jelet. Namost sikerült befogni, hang is van, ám:
- A kép folyamatosan ugrál (ha nézem, ha veszem, ám ha a felvettet visszanézem, már nem)
- Hol lehet felbontást állítani, illetve a hangot, mert kb olyan, mintha egy 1kmes acélkút mélyéről szólna (ahol én találtam, ott mintha fullon lett volna).
Egyelőre ennyi, ja és hol lehet beállítani azt, hogy milyen formátumban rögzítsen? Ugye nem csak avit tud?? ugye nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- Synology NAS
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Asztalos klub
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3275, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest