Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nisida
aktív tag
Ja igen és hogyan lehetne letiltani az összes többi progit egy adott prociról?
A probléma lényeg az Autocad gyorsítása , és mivel a kicsi drága alapból max 2 procit képes használni ezért gondoltam rá, 2 magot ő kap a többit mindenki más

Syl: én arra gondoltam, hogy a 3-4 magot leosztom az Autocadnek a többiek meg osztozzanak a maradék 1-2-esen. Játéknál meg ő mindent visz alapon marad a mindenkié az összes.
-
-
Nisida
aktív tag
-
-
Nisida
aktív tag
Oké, vagyis akkor a fizikai magokat - amiket berendelek a virtualizáció alá - a VirtualBox-on futó virtuális rendszer és programok vagy annyinak látják - amennyi a valós magok száma - vagy "többnek" ha egy magot több "felé" osztok meg ?
Köszi -
Nisida
aktív tag
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, megoldható-e az, hogy a virtualizációnál a virtualizált rendszer és a rajta futó programok a gazdagép több processzorát egynek lássák?
Autocadet szeretnék futtatni virtualizált környezetben, és az autocad csak 1 magot lát vagy jobb esetben max. 2.-t. Én szeretném ha mondjuk a meglévő 4-8 magot ki tudná használni számításra vagy más feladatokra.
Előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sirály. Köszi pedig már elég régen használom az Ablakot de mindig tanulok valami újat
Akkor marad a munkafolyamat megváltoztatása vagy a processzor turbózása.